Na co lze použít tenderizér na maso?

Tenderozéry na maso jsou jedineční pomocníci, kteří najdou své uplatnění v každém gastronomickém zařízení, která servírují masové pokrmy. Skvěle se osvědčí i doma – při každodenním vaření. Díky použité několika ostří najednou, bude maso použité k přípravě pokrmů chutnější a doba jeho přípravy se výrazně zkrátí. V naší nabídce na Gastromania.cz máme klasické tenderizéry, ale také i naklepávače na maso. Zveme Vás, abyste se seznámili s naší širokou nabídkou!

číst dál >

V jakých gastronomickým zařízeních najde své uplatnění tenderizér na maso?

Tenderizéry na maso jsou univerzální pomocníci, kteří najdou své uplatnění ve většině gastronomických zařízeních. Skvěle se hodní do kuchyní v restaurací, steak house, hotelů, jídelnách a dalších zařízení. K dispozici jsou mimo jiné modely vybavené ergonomickou rukojetí, která bezpečně leží v ruce a zajišťuje maximální komfort při práci. Všechny dostupné produkty splňují všechny požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví týkající se materiálů a předmětů určených pro styk s potravinami, což je zárukou bezpečnosti.

Naklepávače masa pro profesionální gastronomii

Srdečně Vás zveme ke shlédnuté naší široké nabídky, kterou jsme si pro Vás připravili. Naleznete zde i naklepávače masa, které splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníku. Přejeme úspěšný nákup!