Nerezový nábytek je povinným prvkem každého gastronomického zařízení. Jejich výhody nelze při každodenní práci v kuchyni přeceňovat. Díky nim můžete dosáhnout další úrovně profesionality a přiblížit se tak nejvyšším standardům zákaznického servisu. Objevte klíčové výhody nábytku z nerezové oceli.

1. Trvanlivost - to je v tomto případě nejsilnější strana. Materiály použité při výrobě jsou přizpůsobeny intenzivnímu používání. Díky tomu každodenní a dlouhodobé používání nábytku nesnižuje jejich použitelnost. Nerezová ocel je odolná vůči mechanickému a chemickému poškození. Kromě toho nepodléhá korozi a vlivu vnějších faktorů. Kov navíc neabsorbuje vůně ze surovin a pokrmů. Nerezový nábytek byl označen evropskou normou EN 10088, americkou normou AISI a německou normou DIN. Všechny tyto certifikáty jsou nezpochybnitelným potvrzením bezvadné kvality.

2. Funkčnost - přizpůsobení potřebám uživatele a klienta. Není to personál, kdo se musí přizpůsobit nábytku. Je to právě naopak. Nábytek již ve fázi návrhu je přizpůsoben místu, kde bude sloužit.

3. Estetika - může být podceňovaným přínosem. Stojí však za zmínku, že nábytek z nerezové oceli vyzařuje velmi profesionálně. Na první pohled získává restaurace s takovým vybavením další bod do konečného hodnocení. Kromě toho není těžké udržovat kovové povrchy v čistotě. Díky tomu můžete věnovat více času a pozornosti jiným aktivitám.

Gastromania nabízí dodávky různých prvků zařízení z nerezové oceli, např. stolů, umyvadel, van, digestoří, polic, regálů, skříní, vozíků, regálů. Nábytek lze samozřejmě vyrobit na zakázku se specifickými rozměry. Kontaktujte nás a upřesněte svůj požadavek. Díky tomuto Vám připravíme cenovou nabídku. Po schválení návrhu se pustíme do práce tak, aby hotový nábytek byl u Vás co nejdříve.

Doporučujeme Vám spolupracovat s naší společností jak v rámci modernizace stávajících prostor, tak i před otevřením restaurace.