Cena bez DPH: 380 Kč
Cena s DPH: 460 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 470 mm
objem: 15 l
materiál: plast
váha: 0.66 kg
průměr: 246 mm
EAN kód: 5904816001273

Demižon na víno lehký, nerozbitný, s úchytem 15 l | BROWIN, 644315 - Popis:

Nerozbitný, lehký demižon na víno s uzávěrem a úchytem pro přenášení, 15 l - široký otvor, pohyblivý plastový úchyt, fermentační trubička, červený uzávěr, měrná stupnice.

• Revoluční řešení - demižon je vyrobený z nerozbitného materiálu. Má široký otvor a uzávěr s otvorem pro hadičku, takže dokonale nahrazuje typické skleněné balónky.
• Bezpečný a pohodlný - demižon se nikdy nerozbije, ani nebudete mít problém s jeho přenášením, když je plný. Speciálně navržená, pevná a pohodlná plastová rukojeť upevněná na krku vám tento úkol usnadní a zaručí bezpečnost.
• Víno pod kontrolou - průhledný materiál demižonu umožňuje sledovat kvašení, které v něm probíhá. A stupnice umožňuje snadno měřit a ověřovat množství vyrobeného vína.
• Inovativní uzávěr - protiskluzové výstupky usnadňují otevírání a zavírání a rukojeť integrovaná do uzávěru usnadňuje přenášení prázdného demižonu. Díky provedení bez těsnění odpadá problém s plísněmi nebo bakteriemi, které se mohou hromadit pod typickými uzávěry s těsněním.
• Kompletní sada - obsahuje demižon s objemem 15 l, pohyblivou rukojeť, těsnicí uzávěr, fermentační trubičku, zátku s otvorem na trubku, návod k použití a recepty na domácí víno.

Už žádné rozbité sklo a zbytečné nastavování. Revoluční nerozbitný demižon s objemem 15 l je investicí na dlouhá léta a vynikající náhradou za typické skleněné demižony. Používání demižonu je bezpečné, pohodlné a neliší se od používání skleněných protějšků. Stačí do něj umístit kvas a uzavřít jej uzávěrem s fermentační trubičkou.

Ergonomický a pevný pohyblivý úchyt umožňuje pohodlné přenášení demižonu, i když je plný a těžký. Stupnice umístěná na demižonu usnadňuje ověření množství nastavení. Široký otvor umožňuje snadné vyprázdnění a vyčištění vnitřku nádoby. Výstupky na uzávěru usnadňují otevírání a zavírání demižonu a integrovaná rukojeť umožňuje jeho přenášení, když je prázdný. Díky speciálnímu provedení uzávěru bez těsnění se nemusíte obávat, že by se pod ním hromadily plísně a bakterie.

Upozornění:
Nevystavujte demižon přímému slunečnímu záření kvůli jeho omezené odolnosti vůči UV záření.
Demižon myjte při teplotě maximálně 70°C.
Nepoužívejte demižon na alkohol s koncentrací vyšší než 95%.

Sada obsahuje:
• demižon s objemem 15 L vyrobený z nerozbitného plastu (PET-1)
• robustní, ergonomický úchyt pro přenášení demižonu
• uzávěr těsnící fi 100 s úchytem a otvorem na korek
• fermentační trubička s ochranným korkem
• korek s otvorem pro fermentační trubičku
• vklad s návodem k použití a vyzkoušenými recepty na domácí vína
Demižon na víno lehký, nerozbitný, s úchytem 15 l | BROWIN, 644315 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Demižon na víno lehký, nerozbitný, s úchytem 15 l | BROWIN, 644315 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy