-
Ruční lis na tortilly o průměru 20 cm | HENDI, 513033
bez DPH: s DPH: -
Spirálový hnětač s pevnou nádobou na těsto 32 l | HENDI, 222874
bez DPH: s DPH: -
Spirálový hnětač s pevnou nádobou na těsto 48 l | HENDI, 222898
bez DPH: s DPH: -
Spirálový hnětač s pevnou nádobou na těsto 22 l | HENDI, 222867
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na těsto na pizzu, 600x400x95 mm | HENDI, 880913
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na těsto na pizzu, 600x400x75 mm | HENDI, 880906
bez DPH: s DPH: -
Víko k přepravce na pizza těsto 60x40 cm | AMER BOX, 880968
bez DPH: s DPH: -
Vyvalovací lis na těsto, Ø 140-300 mm | HENDI, 300
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na těsto na pizzu 565x365x(H)70mm | AMERBOX, 880906
bez DPH: s DPH: -
Vykulovačka na těsto AS/T | OEM, 7110180
bez DPH: s DPH: -
Spirálový hnětač těsta 30 l | STALGAST, 786302
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na pizza těsto 400x300x100 mm | STALGAST, 563411
bez DPH: s DPH: -
Nádoba na těsto na pizzu 565x365x(H)90mm | AMERBOX, 880913
bez DPH: s DPH:
Stroje na zpracování těsta
(233)Všechny kategorie v sekci Stroje na zpracování těsta
Každá pizzerie, která se zabývá přípravou a servírováním italských specialit, tj. pizzy, by měla být vybavena vysoce kvalitními přístroji a zařízením, které usnadní každodenní práci šéfkuchaře a pomocného personálu. Poskytnutí správného vybavení pizzerií je klíčem k úspěchu, a proto by každé profesionální gastronomické zařízení tohoto typu mělo investovat do vysoce kvalitních přístrojů pro pizzerie. Při rozhodování o konkrétních zařízeních byste se neměli řídit pouze cenou, tj. výběrem nejlevnějších produktů dostupných na trhu, ale v první řadě věnovat pozornost kvalitě a výkonu konkrétního stroje. Měl by nám sloužit mnoho let. Nákup nízkorozpočtového vybavení se může zpočátku zdát jako nejlepší možné řešení, je však vysoce pravděpodobné, že se rozpadne mnohem rychleji a bude vyžadovat časté opravy.
V bohatém sortimentu obchodu Gastromania.cz najdete profesionální stroje na zpracování těsta a vybavení pro pizzerie. Nabízíme lisy a vyvalovačky na těsto, spirálové hnětače těsta na pizzu, děličky na těsto (či porcovačky na těsto), tj. specializované vyvalovací stroje na přípravu těsta a nádoby na skladování těsta na pizzu. Zaručujeme, že naše výrobky splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků, takže stojí za to investovat do tohoto zařízení. Pokud potřebujete pomoct s výběrem vhodného zařízení pro vaše pizzerie nebo jiné gastronomické zařízení – srdečně Vás vyzýváme, abyste nás přímo kontaktovali!