-
Rukavice LDPE jednorázové, trhací, 100 ks | SANIFINE, 571033
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na gril úzký, 3 ks, 230 mm | HENDI, 525531
bez DPH: s DPH: -
Vysoušeč rukou | HENDI, 221808
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na gril krátký, 150x55 mm | HENDI, 525562
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na gril, 70x130x85 mm | HENDI, 525548
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na gril úzký, 3 ks, 178 mm | HENDI, 525524
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na gril, tvar Y, 520x170 mm | HENDI, 525432
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na gril, tvar Y, 310x170 mm | HENDI, 525425
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na čištění trubky Ø 10 mm | CONTACTO, 5887/010
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na čištění trubky Ø 15 mm | CONTACTO, 5887/015
bez DPH: s DPH: -
Znovupoužitelná rouška s ionty stříbra, 5 ks | SANIFINE, 557327
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na čištění trubky na pivo 1280 mm | CONTACTO, 5887/128
bez DPH: s DPH: -
Škrabka 460x150 mm | CONTACTO, 5876/460
bez DPH: s DPH: -
Lopatka a smetáček- sada 250x300x100 mm | CONTACTO, 7527/100
bez DPH: s DPH: -
Dávkovač na dezinfekci | BARTSCHER, 850019
bez DPH: s DPH: -
Kartáč na čištění trubky na pivo 1280 mm | CONTACTO, 5887/125
bez DPH: s DPH: -
Ocelová drátěnka | CONTACTO, 6000/050
bez DPH: s DPH: -
Zařízení pro čištění obuvi 400x240x260 mm | BARTSCHER, 120109
bez DPH: s DPH: -
Smetáček s lopatkou - sada 230x220x400 mm | CONTACTO, 7528/040
bez DPH: s DPH:
Gastro hygiena
(426)Všechny kategorie v sekci Gastro hygiena
Kategorie Čistící technika pro pro hotely a restaurace | Gastromania.cz poskytuje velmi široký výběr výrobků, náčiní a chemie pro údržbu čistoty a hygieny v stravovacích a potravinářských provozech. Vybavujeme a renovujeme restaurace, hotely, jídelny, školy, školky veškerým gastronomickým a jiným potřebným příslušenstvím.
Profesionální čisticí prostředky pro gastronomii
Nesmírně důležitou záležitostí v jakékoliv gastronomické provozovně je samozřejmě otázka čistoty a dodržování hygienických předpisů a norem. Platí to jak pro prostory restaurace, kde jsou hosté, tak zázemí pro zaměstnance a hlavně pak prostory samotné kuchyně. Údržba různých zařízení, přístrojů, pomůcek, nádobí a gastronábytku je velmi důležitá, protože jen tak lze hostům nabídnout sterilní a bezpečné prostředí. Čistota je obzvláště důležitá v gastronomických provozovnách, kde se hostům podávají pokrmy a nápoje. Díky dezinfekci si můžete být jistí, že všechny bakterie a mikroorganismy budou zničeny, a že podávané jídlo nebude zkažené, nebo jakkoli jinak závadné. V případě gastronomických provozoven jako jsou restaurace, bary, kavárny, bufety, jídelny, hotelové restaurace nebo cateringové společnosti – používejte specializované čisticí prostředky, které byly vyvinuty speciálně pro provozovny, kde se připravuje jídlo. To platí nejen pro restaurace ale také pro potravinářské výrobní podniky. Je skutečně velmi důležité vybavit svůj lokál profesionálním vybavením pro úklid – čisticí prostředky, příslušenství pro úklid, čisticí zařízení, impregnační prostředky a také výrobky a pomůcky pro bezpečnost a ochranu zdraví, jako například – jednorázové rukavice, roušky či přilby. Je to nutné zvláště v dnešní době, kdy celý svět bojuje s pandemií COVID-19.
Inovativní vybavení pro úklid
Čisticí prostředky, které umožňují udržovat čistotu a poskytují sterilní a bezpečné podmínky – jak pro zaměstnance restaurace, tak pro její zákazníky, jsou nesmírně důležitým prvkem vybavení každé restaurace. Nelze však zapomenout na čisticí příslušenství, tj. všechny druhy kartáčů, lopatky, stěrky na vodu, rukojeti a tyče k čisticímu příslušenství, smetáčky na drobky, dávkovače a postřikovače, mopy či kuchyňské hadry a utěrky. Zmíněné, a různé další příslušenství k čištění umožňuje rychle a snadno řádně vyčistit celou restauraci. Díky různým inovativním pomůckám se úklidové práce výrazně urychlí, budou efektivnější a neskutečně důkladné. Vyplatí se dbát o bezpečnost, svou i svých zaměstnanců, z toho důvodu je důležité si pořídit profesionální spotřebiče, pomůcky a příslušenství pro řádný úklid. Vybírejte pouze z produktů, které jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, protože tehdy si můžete být skutečně jistí, že takové vybavení Vám poslouží mnoho let.
Čisticí prostředky pro restaurace i potravinářské výrobní podniky
Jak jsme již zmiňovali, řádný úklid a čisté prostředí je velmi důležitý faktor v každém gastronomickém podniku. Pokud je jídlo připravováno a skladováno ve sterilních a hygienických podmínkách, můžeme si být jisti, že díky dodržování hygienických norem se není třeba obávat, že by někdo z Vašich hostů dostal otravu jídlem. Proto je naprosto nutné se vybavit profesionálními čisticími prostředky pro důkladný úklid, ať už provozujete restauraci či potravinářský výrobní podnik. Každé zařízení a gastronomické vybavení potřebuje specializované čisticí prostředky. Vyplatí se investovat například do: čisticích prostředků na myčky nádobí, na pece a trouby, na vytírání podlah, na koupelny a záchody, na konvektomaty, kávovary, na měď, porcelán, gastronomický nábytek, prostředky na chladicí zařízení, čištění dřeva nebo textilii. Za zmínku stojí také dezinfekční prostředky, přípravky na nerezovou ocel, na skleněné plochy nebo přípravky odstraňující vodní kámen. Příležitostně je také třeba sáhnout pro prostředky k neutralizaci zápachů nebo odmašťování.