-
Víceúčelové zařízení, robot CK-38V | SAMMIC, 1050808
bez DPH: s DPH: -
Kutr R2 | ROBOT COUPE, 22100
bez DPH: s DPH: -
Blixer 4 | ROBOT COUPE, 33215
bez DPH: s DPH: -
Blixer 3 | ROBOT COUPE, 33197
bez DPH: s DPH: -
Kutr 6 l, 1,8 kW, 310x490x395 mm | BARTSCHER, 1000
bez DPH: s DPH: -
Blixer 2 | ROBOT COUPE, 33228
bez DPH: s DPH: -
Kutr R4 | ROBOT COUPE, 22437
bez DPH: s DPH: -
Kombinovaný kutr/krouhač (Combi Cutter) | HÄLLDE, CC-32S
bez DPH: s DPH: -
Kutr/mixér 400 V | HÄLLDE, VCM-42
bez DPH: s DPH:
Kutry na maso
(53)Všechny kategorie v sekci Kutry na maso
Profesionální gastronomické kutry
Kutry gastronomické jsou zařízení, které je vhodné především do profesionálních gastronomických a průmyslových zařízení. Mezi tyto zařízení lze zahrnout například: restaurace, školy, jídelny, domovy pro seniory, nemocnice a také v neposlední řadě i průmysl masný. Kutry gastronomické slouží k porcování surovin, jako je například maso. Po rozporcování (nasekání) masa lze přidat i další suroviny, nebo koření, a tím dojde k promísení a následně ke spojení těchto surovin čímž docílíme vzniku díly, například na klobásy, nebo párky. Nejžádanější kutry jsou vyrobeny především z nerezové oceli, díle pak z hliníku a velmi odolného plastu. Hlavní přednost kutru jsou především velmi ostré nože, které si dokáží poradit téměř s jakoukoliv surovinou do ní vloženou.
Kutry gastronomické používané v restauracích
Dodávání surovin do zařízení je možné za pomoc otvoru, které se nachází na poklopu gastronomického kutru. Jsou to zařízení, které lze umístit na i na pracovní plochu, ale také lze zakoupit i volně stojící verzi, která je dostupná s odpovědnám objemem mísy a také s výkonem zařízení, které je v rozmezích od 40 do 160 kg/h. Nože, které jsou v zařízení, jsou zabezpečeny ochranou, která zajišťuje ochranu obsluhy zařízení před možným úrazem. V kutrech se nachází několik druhů nožů, a to klasický hladký nůž, který slouží k porcování, nebo chcete-li k sekání masa, ovoce, zeleniny. Dále je pak nůž s otvory, který slouží například k šlehání bílků, smetany ke šlehání, nebo ho využijete během přípravy majonézy. A posledním nožem je nůž vroubkovaný, který slouží k promísení, hnětení suroviny.
Kutry průmyslové v naší nabídce
Kutry průmyslové k mletí masa, které jsou vhodné především do masného průmyslu, jsou konstruovány odlišně od kutrů gastronomických, které jsou vhodné především do gastronomických zařízení, mezi které lze zařadit všechny profesionální kuchyně. Toto zařízení je vyrobené především z nerezové oceli, a skládá se z částí: mísa, poklop, rám zařízení, ovládací část, kde lze regulovat například otáčky zařízení, dále pak chladící, nebo mechanismus zajišťující ohřev, nedílnou součástí jsou samozřejmě nože. Maso je rozsekáno za pomocí několika sad nožů, které jsou většinou ve tvaru srpu. Profesionální kutry gastronomické, vzhledem na svůj výkon, velikost a rychlost otáček nožů, musí být vybaveny chladícím mechanismem, tak aby nedocházelo k přehřívání vzniklého díla. Tento druh kutry gastronomického mohou být vybaveno mísou, která má objem a to i 750 l. Díky tomuto zařízení lze tedy připravit ideální dílo, ze kterého se vyrábí například párky.
Kutry průmyslové na maso – zařazení
Kutry gastronomické se dělí na vakuové, a bez vakua, vzhledem na počet otáček mísy se dělí na rychle se točící, volno otáčkové, a se střední rychlostí. Mimo to se kutry gastronomické mohou prodávat standardně vybavené, bez přítomností dalšího příslušenství, nebo volitelným příslušenstvím, mezi které lze zařadit například chlazení, nebo ohřev mísy, nebo zařízení sloužící k chemickému složení obsahu mísy a mnoho dalších příslušenství.
Kutry gastronomické v nabídce Gastromania.cz
V naší nabídce zařízení na internetovém obchodě jsme také zařadili nejpopulárnější a nejžádanější kutry gastronomické, které jsou vhodné do profesionálních gastronomických zařízení, mezi které lze zařadit kuchyně v restauracích, hotelech, školy, nemocnice, ale také i cukrárny a pekárny. Zařízení od dodavatelů, jako jsou firmy Hallde, Robot Coupe, RM Gastro nebo Edenox, jsou zařízení ve verzi stolní, vhodné k nepřetržité práci, vhodné k výrobě například paštik, majonéz, omáček, pest, ale také k sekání zeleniny, ovoce a ořechů. Na našich stranách není zahrnuta kompletní nabídka zařízení, příslušenství a pomůcky od našich dodavatelů, pokud nenaleznete zařízení, které odpovídá Vašim požadavkům, kontaktujte naše pracovníky, kteří Vám s výběrem pomohou, nebo Vám odpoví na Vaše otázky, či objasní nejasnosti.
Kutry gastronomické – servis a náhradní díly do kuchyňských zařízení
Naše firma spolupracuje s největšími dodavateli gastronomických zařízení, které slouží nejen například k sekání surovin, ale i dalšího zařízení. Ale také spolupracuje s firmami, které nám doručují díly, jak do moderních, tak i zánovních zařízení. Náhradní díly nejsou umístěné na našich stranách, proto v případě poptávky náhradních dílu kontaktujte naše pracovníky, kteří Vám s objednáním dílů pomůžou.