Cena bez DPH: 498 Kč
Cena s DPH: 602 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 542 mm
objem: 25 l
materiál: plast
váha: 1.07 kg
průměr: 295 mm
EAN kód: 5904816000528

Demižon na víno lehký, nerozbitný, s výztuhami, 25 l | BROWIN, 644225 - Popis:

• Revoluční řešení - demižon je vyroben z nerozbitného materiálu. Má široký otvor a víčko s otvorem pro trubičku, což z něj činí dokonalou náhradu za typické skleněné demižony.
• Bezpečný a pohodlný - demižon se nikdy nerozbije, ani nebudete mít problém s jeho přenášením, když je plný. Speciální výztuhy vám tento úkol usnadní a zaručí bezpečnost!
• Víno pod kontrolou - průhledný materiál demižonu umožňuje sledovat kvašení, které v něm probíhá. A stupnice umožňuje snadno měřit a ověřovat množství vyrobeného vína.
• Inovativní uzávěr - protiskluzové záložky usnadňují otevírání a zavírání, a rukojeť, pro přenášení prázdného balónku. Konstrukce bez těsnění zajišťuje, že se pod ním nehromadí plísně a bakterie.
• Kompletní sada - obsahuje demižon s objemem 25 l, třmeny, těsnicí uzávěr, fermentační trubičku, uzávěr s otvorem na trubičku, návod k použití a recepty na domácí vína.

Revoluční výrobek, který je vynikajícím doplňkem a náhradou typických skleněných demižonu na víno. Výroba vína ještě nikdy nebyla tak bezpečná a pohodlná. Ideální pro zkušené i začínající vinaře.

Už žádné problémy s plnými demižony , které je lepší nehýbat z místa. Náš demižon je nerozbitný a je dodáván se speciálními výztuhami, takže jej můžete pohodlně přenášet. Demižon je průhledný, což vám umožní pozorovat a kontrolovat kvašení, které v něm probíhá. Je vybaven stupnicí, která usnadňuje měření a ověřování množství záparu a výsledného nápoje.

Jednou z výhod demižonu je jeho široký otvor, který usnadňuje vyjmutí dužiny a vyčištění vnitřku nádoby.

Důležitým prvkem demižonu je inovativní uzávěr s "neklouzavým“ bočním profilem, který usnadňuje otevírání a zavírání demižonu. Díky své speciální konstrukci nemá uzávěr těsnění, takže se nemusíte obávat, že by se pod uzávěrem hromadily plísně nebo bakterie. Další výhodou je rukojeť integrovaná do uzávěru, která usnadňuje pohodlné přenášení prázdného demižonu. Demižon lze omývat pyrosiřičitanem draselným nebo kyselinou citronovou.

Upozornění: Nevystavujte demižon přímému slunečnímu záření kvůli jeho omezené odolnosti vůči UV záření.

Demižon myjte při teplotě maximálně 70°C, měkká houba.

Přípustná koncentrace alkoholu 95 %.

Sada obsahuje:
- demižon z plastu (PET-1) s objemem 25 L;​
- výztuhy pro přenášení plného demižonu ;
- těsnicí víčko fi 100 s úchytem i s otvorem na korek;
- fermentační trubička s ochranným korkem;
- korek s otvorem pro fermentační trubičku;
- vložka s popisem výrobku a vyzkoušenými recepty na domácí vína.
Demižon na víno lehký, nerozbitný, s výztuhami, 25 l | BROWIN, 644225 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Demižon na víno lehký, nerozbitný, s výztuhami, 25 l | BROWIN, 644225 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy