Cena bez DPH: 293 Kč
Cena s DPH: 354 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 355 mm
objem: 8 l
včetně poklice: ano
materiál:
  • dřevo
  • plast
výpustný ventil: ano
váha: 0.562 kg
průměr: 290 mm
EAN kód: 5904816009163

Multifunkční nádoba s kohoutkem 8 l + dřevěný stojan | BROWIN, 602588 - Popis:

Nerozbitná nádoba s kohoutkem a objemem 8 litrů na dřevěném překližkovém stojanu je inovativním řešením pro všechny, kteří oceňují praktičnost a pohodlí při každodenním používání. Tato funkční, bezpečná nádoba na podávání nápojů, jako je voda, limonáda, alkoholické nápoje, např. punč, se stane oblíbenou jak v domácnostech, tak na veřejných místech.

• Pevný a stabilní stojan, který můžete nastavit do dvou poloh - nerozbitná sklenice s objemem 8 l se prodává spolu s jemně broušeným stojanem z lakované dřevěné překližky. Podle toho, jak stojan umístíte, můžete sklenici nastavit do nižší nebo vyšší výšky.
• Odolná a dlouhotrvající - tato nerozbitná sklenice je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a je mnohem odolnější proti poškození než tradiční skleněné sklenice. Můžete si být jisti, že vám bude sloužit mnoho let, aniž byste se museli obávat, že se rozbije nebo praskne.
• Bezpečné - nerozbitná nádoba s kohoutkem byla vyrobena v Polsku a má certifikáty, které potvrzují její bezpečné použití při styku s potravinami, alkoholem do 50 % a tekutinami do 70 °C.
• Pohodlné používání - nerozbitná sklenice s kohoutkem a podstavcem je díky širokému nalévacímu hrdlu fi 100 neuvěřitelně pohodlná jak pro plnění tekutinami, tak pro jejich podávání do sklenic nebo pohárů pomocí integrovaného kohoutku. Díky šroubovacímu víčku máte navíc jistotu, že do servírované limonády nespadne žádný hmyz.
• Všestranné použití - nerozbitná nádoba s objemem 8 l, kohoutkem a dřevěným stojanem se skvěle hodí pro různé příležitosti doma i na veřejnosti. Můžete ji použít v kuchyni, na piknicích, večírcích nebo ve stáncích pro catering - vždy zajistí pohodlné servírování a skladování nápojů.

Seznamte se s naší novinkou, lehkou nerozbitnou 8l sklenicí s kohoutkem a oboustranným dřevěným stojanem. Díky optimálnímu objemu je tato sklenice ideální jak pro domácí použití, tak pro větší setkání nebo akce. Její kapacita vám umožní podávat více tekutin bez nutnosti častého doplňování. Je to ideální nádoba pro výdej studených i teplých nápojů.

Díky chytře navrženému oboustrannému stojanu můžete nádobu umístit do dvou různých výšek. Například podle výšky sklenice, do které budete nápoj nalévat.

Naše sklenice byla vyrobena v Polsku a na rozdíl od konkurenčních plastových sklenic byla testována, což potvrzuje její bezpečné použití při styku s potravinami, alkoholem a horkými tekutinami do 70 °C.

Pití vhodného množství tekutin je velmi důležité. Nádoba s kohoutkem je skvělou volbou například: pro mateřské školy. I malé děti si mohou kdykoli samy naplnit kelímek vodou.

Pořádáte oslavu, zvete spoustu hostů, ale nechcete jim každou chvíli doplňovat sklenice? Umístěte naši sklenici na stojan, aby se každý mohl obsloužit sám.

Sklenice je v létě ideální na vodu, limonádu, džusy a alkoholické nápoje, jako je punč nebo sangria. Můžete ji také použít k servírování vánočního kompotu na Štědrý den.
Multifunkční nádoba s kohoutkem 8 l + dřevěný stojan | BROWIN, 602588 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Multifunkční nádoba s kohoutkem 8 l + dřevěný stojan | BROWIN, 602588 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy