Cena bez DPH: 2734 Kč
Cena s DPH: 3308 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
příkon: 3.2 kW
váha: 3.15 kg
napájení: elektrické
programátor: ano
tvar: kulatý
EAN kód: 5908277718008

Keramický sporák 3200 W | BROWIN, 340100 - Popis:

Ekonomický, jednoduchý a vysoce kvalitní keramický sporák s vysokým výkonem, s kulatou varnou plochou a ovládacím panelem, který nabízí 3 režimy ohřevu a až 8 úrovní výkonu v každém režimu. Ideální pro rychlé zahřívání. Zaujímá málo místa a lze jej snadno používat kdekoli s přístupem k elektrické energii.

• Velký výkon (3200 W) - sporák umožňuje rychlejší ohřev než běžné sporáky, přičemž díky nízké spotřebě energie zajišťuje nízké provozní náklady.
• Široká škála možností ohřevu: 3 režimy ohřevu - výběr varné plochy: celá plocha, okraj, střed a až 8 úrovní výkonu v každém režimu; navíc časovač.
• Kulatá varná plocha s velkým průměrem - ideální pro používání větších nádob, destilátorů, tlakových hrnců a odšťavňovačů.
• Externí ovládací panel - ovladač na kabelu zajišťuje bezpečné, pohodlné a snadné ovládání sporáku.
• Komfort a bezpečnost používání - pevné stabilizační nožičky, odolný kryt z vysoce kvalitní nerezové oceli, možnost umístění na vhodné místo. Systém účinného odvádění tepla a pohodlné, bezpečné ovládání pomocí externího ovládacího panelu.

Keramický sporák vysoké kvality, který poskytuje pohodlí při používání a širokou škálu možností ohřevu podle potřeby. Umožňuje rychlejší ohřev než běžné sporáky a zároveň je ekonomický - díky nízké spotřebě energie zajišťuje nízké provozní náklady.

Nabízí výběr ohřevu ve 3 režimech:

• využití celé plochy (výhřevná plocha ⌀ 25 cm),
• středu desky (výhřevná plocha ⌀ 17 cm),
• okraje (výhřevná plocha ve tvaru kruhu o tloušťce 4 cm s vnějším průměrem 25 cm).

Sporák má až 8 úrovní výkonu ohřevu v každém režimu. Dále obsahuje časovač. Čas ohřevu lze nastavit maximálně na 180 minut.

Kulatá varná plocha s velkým průměrem (⌀ 328 mm) je ideální pro používání větších nádob, destilátorů, tlakových hrnců nebo odšťavňovačů.

Ovladač na kabelu (90 cm), připojitelný prostřednictvím speciálního konektoru, zajišťuje pohodlné, bezpečné a snadné ovládání sporáku na vhodném místě, aniž by hrozilo riziko popálení. Bezpečnost a pohodlí při používání sporáku zvyšuje systém účinného odvádění tepla. Kryt je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Konstrukce spočívá na pevných stabilizačních nožičkách.

Je doporučeno, aby maximální zatížení sporáku nepřesahovalo 50 kg - je třeba to zohlednit při výběru velikosti nádob a hmotnosti jejich obsahu.

Délka připojovacího kabelu: 140 cm.
Keramický sporák 3200 W | BROWIN, 340100 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Keramický sporák 3200 W | BROWIN, 340100 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy