Cena bez DPH: 55 Kč
Cena s DPH: 67 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 60 mm
šířka 1 mm
výška 90 mm
váha: 0.001 kg
počet v sadě: 20 ks
EAN kód: 5904816008227

Samolepicí štítky 60x90 mm na láhve černé, 20 ks. | BROWIN, 660032 - Popis:

Sada 20 obdélníkových štítků na pevném papíře s kvalitním lepidlem je dokonalým doplňkem lahví s domácím alkoholem. Černý design etiket je velmi elegantní a vypadá skvěle.

• Pro výrobu silných lihovin - etikety se hodí pro domácí vodku, likéry a další alkoholické nápoje. S úspěchem je můžete použít i na svatební vodku.
• Samolepicí, s nelepivým lepidlem - etikety lze snadno nalepit na lahve a v případě potřeby je odstranit bez nevzhledných zbytků lepidla.
• Kvalitní papír - štítky jsou vytištěné na papíře, který se snadno nalepí na láhev a na který lze snadno nanášet nápis.
• Dekorace a personalizace v jednom - štítek je nejen způsob, jak láhev ozdobit, ale také příležitost označit ji datem, použitou surovinou, obsahem alkoholu nebo ji věnovat jako dárek.
• Sada 20 kusů - balení obsahuje 20 kusů, což stačí na 10 l alkoholu nalitého do 0,5 l lahví.

Rádi vyrábíte domácí lihoviny? Pokud ano, máme pro vás super štítky, kterými můžete své lahve snadno popsat důležitými informacemi nebo je věnovat jako dárek.

Samolepicí štítek je skvělým nápadem, jak ozdobit jakoukoli láhev a učinit váš alkohol jedinečným nejen chutí, ale i vzhledem.

Díky vynikající kvalitě lepidla se štítek nejen snadno nalepí, ale lze jej také po vyprázdnění láhve odlepit, aniž by zanechal stopy.

Design štítku je mimořádně elegantní a hodí se pro události, jako jsou narozeniny, výročí nebo svatební oslavy.

Uvedená cena je za 20 kusů štítků.

Upozornění: Štítky nalepte na suchý povrch suchýma rukama.
Samolepicí štítky 60x90 mm na láhve černé, 20 ks. | BROWIN, 660032 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Samolepicí štítky 60x90 mm na láhve černé, 20 ks. | BROWIN, 660032 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy