Cena bez DPH: 55 Kč
Cena s DPH: 67 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 60 mm
šířka 1 mm
výška 90 mm
váha: 0.001 kg
počet v sadě: 20 ks
EAN kód: 5904816006704

Samolepicí štítky 60x90 mm na láhve, sklenice, dárek - 20 ks. | BROWIN, 660038 - Popis:

Samolepicí štítky v balení po 20 kusech. Obdélníkové samolepky s univerzálním květinovým vzorem se skvěle hodí na lahve, sklenice i dárky. Stačí štítek nalepit na požadované místo, aplikovat příslušné označení a vše se stane přehledným a krásně ozdobeným.

• Univerzální design - pro použití na lahvích jako štítek na víno, štítek na likér, štítek na likér nebo štítek na svatební vodku. Skvěle se hodí také jako štítek na sklenice s domácími zavařeninami. Můžete ji také snadno použít jako štítek na dárky, například: krabice na svatební dary.
• Snadno se nalepí i odtrhne vcelku - díky nejkvalitnějšímu lepidlu štítek dobře přilne k povrchu, a když jej budete chtít odstranit, nezůstanou na něm žádné zbytky.
• Pevný papír - štítky jsou z pevného papíru, který se netrhá a na jehož povrch lze dobře psát.
• Čáry pro snadné vkládání textu - velikost štítku umožňuje tisknout na něj velké množství informací, které budou díky čarám vždy napsány rovně.
• 20 štítků v sadě - štítky se prodávají po 20 kusech ve stejném designu.

Toto balení 20 samolepicích štítků s univerzálním květinovým motivem je výrobek pro nejrůznější použití. Využijete jej na domácí pálenky, ovocné a zeleninové zavařeniny a nejrůznější dárky.

Díky velkému rozměru štítku a použitým linkám snadno popíšete své domácí pochoutky, například: datum přípravy, surovinu, ze které byla vytvořena, nebo procentuální podíl, pokud štítky použijete na lahve s alkoholem.

Štítky jsou ideální pro označování a personalizaci dárků, které chcete věnovat svým blízkým. Můžete je však použít i k popisu obsahu krabic, ve kterých skladujete věci.

Štítek nám kromě své zřejmé dekorativní funkce umožňuje snadno a rychle zkontrolovat, co se uvnitř láhve nebo sklenice nachází.

Nabízené etikety se od konkurence odlišují velmi vysokou kvalitou lepidla i papíru. Díky tomu se nemusíte obávat, že by se štítek odlepil. Snadné je také odstranění štítku, které provedete jedním tahem, aniž by na něm zůstaly obtížně odstranitelné zbytky lepidla.

Uvedená cena je za 20 kusů štítků.
Samolepicí štítky 60x90 mm na láhve, sklenice, dárek - 20 ks. | BROWIN, 660038 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Samolepicí štítky 60x90 mm na láhve, sklenice, dárek - 20 ks. | BROWIN, 660038 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy