Cena bez DPH: 55 Kč
Cena s DPH: 67 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 60 mm
šířka 1 mm
výška 90 mm
váha: 0.001 kg
počet v sadě: 20 ks
EAN kód: 5904816006681

Samolepicí štítky 60x90 mm na lahve, sklenice náčrtek ovoce- 20 ks. | BROWIN, 660036 - Popis:

Sada 20 samolepicích obdélníkových štítků určených na lahve domácích lihovin, likérů, džusů nebo sklenic s ovocnými zavařeninami. Při popisování svých domácích výrobků už nikdy nebudete přemýšlet, co je uvnitř. Design štítků v barvě EKO papíru s načrtnutým ovocem osloví příznivce retro stylu, zejména ty, kteří připravují domácí ovocné destiláty, šťávy, džemy, kompoty a jiné zavařeniny.

• Pro ovocné destiláty a zavařeniny - štítky jsou vhodné pro označení lahví domácích likérů, pálenek nebo vodky, stejně jako džusů nebo sklenic s ovocnými zavařeninami.
• Samolepicí, s kvalitním lepidlem - štítky jsou opatřeny lepidlem, které je trvale připevní k povrchu láhve, ale zároveň umožňuje snadné odstranění štítku bez zanechání zbytků lepidla.
• Pevný papír - samolepky mají pevný a odolný papír, na který se snadno píše a který lze snadno přilepit na láhev.
• Ozdobte své domácí výrobky - štítek je nejlepším doplňkem vašich doma připravených lihovin nebo zavařenin. Naše štítky ozdobí každou láhev nebo sklenici a udělají z nich například: skvělý nápad na originální dárek.
• Balení 20 ks - štítky se prodávají jako sada, balení vystačí na označení 20 lahví.

Pokud si ceníte pořádku, ve spíži i v baru vás potěší naše štítky, kterými můžete označit jakoukoli láhev nebo sklenici s domácími produkty.

Kdoulový likér, višňový likér, švestkový likér? Na samolepicím štítku můžete popisovat jakýkoli z těchto destilátů. Jedná se o skvělé řešení, které nejen ozdobí láhev, ale umožní vám také přesně popsat datum, suroviny a % obsahu alkoholu.

Šťáva z černého rybízu, aronie nebo jablečný džus v lahvích ozdobených štítkem budou také vypadat skvěle v každé kuchyni. Stejně tak ovocné zavařeniny uzavřené ve sklenicích.

Štítek je také skvělým nápadem pro věnování láhve nebo sklenice předtím, než ji darujete někomu blízkému.

Hlavní výhodou našich štítků je pevný papír, na který snadno popíšete obsah láhve nebo sklenice, a špičkové lepidlo, díky němuž máte jistotu, že nálepka dobře drží, a když ji budete chtít odstranit, můžete ji zcela odtrhnout, aniž by zanechala stopy.

Uvedená cena je za 20 kusů štítků.
Samolepicí štítky 60x90 mm na lahve, sklenice náčrtek ovoce- 20 ks. | BROWIN, 660036 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Samolepicí štítky 60x90 mm na lahve, sklenice náčrtek ovoce- 20 ks. | BROWIN, 660036 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy