Cena bez DPH: 53 Kč
Cena s DPH: 64 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 85 mm
šířka 1 mm
výška 45 mm
váha: 0.0007 kg
počet v sadě: 20 ks
EAN kód: 5904816004939

Samolepicí štítky eko 85/45 mm - 20 ks. | BROWIN, 660055 - Popis:

Štítky na láhve, kořenky, sklenice, víno nebo menší či větší krabičky jsou nejen skvělým způsobem, jak udržet pořádek ve spíži, ale také zajímavým nápadem na kreativní využití okolních prostor. Pokud sníte o pěkných štítcích na sešity - jste také na správném místě!

• Snadné odlepení - speciální lepidlo použité na štítku umožňuje jeho snadné odstranění z povrchu bez zanechání zbytků lepidla.
• Pro ty, kteří mají rádi pořádek, ale nesnášejí nudu - štítky vám pomohou uspořádat spíž, kuchyňské skříňky nebo jiné prostory. Zároveň vnesou do vašeho prostoru kreativní řád. Řada vzorů a barev vás nadchne!
• Univerzální velikost, problém vyřešen - sada 20 štítků o rozměrech 85 x 45 mm, které se snadno hodí na všechny láhve a sklenice i jiné nádobí. Žádná omezení - přesně tak, jak to máte rádi!
• Zajímavý design - štítky dodají vašim domácím zavařeninám jedinečný, individuální charakter a naplněné sklenice a lahve budou vypadat ještě lákavěji. Štítky lze použít také k ozdobení krabic a nádob na ukládání drobných i větších předmětů.
• Vzkaz uložený v nádobě - použijte jedinečné štítky na sklenice a láhve, přiložte k nim ovocné, zeleninové nebo masové pokrmy a také různé druhy koření a bylinek. Zanechte vzkaz, přání nebo napište, jaké dobroty se skrývají uvnitř. Podělte se o to nejlepší se svými blízkými!
• Eko.. LOGICKÉ! - opakovaně použitelné příslušenství nebo nádoby v kombinaci se snadno odlepitelné samolepicími štítky vám budou dělat radost po dlouhou dobu.

Sníte o uspořádané spíži? Milujete zavařeniny v elegantních sklenicích? Máte rádi kreativní pořádek? Máme pro vás řešení, které vám nejen usnadní označování domácích zavařenin, abyste věděli, co je ve které sklenici, ale také díky němu budou vaše výrobky vypadat originálně a vkusně! Sada 20 štítků s univerzálním designem s rozměry 85 x 45 mm jsou vhodné pro popis všech druhů zavařenin, ať už jde o ovoce, zeleninu nebo maso. Etikety jsou vhodné pro použití na lahvích, sklenicích a také uzávěrech. Díky speciálnímu lepidlu je lze snadno odstranit ze skleněných, plastových nebo dřevěných povrchů, aniž by zanechávaly stopy. Jednoduchost nálepek z nich dělá fantastický dárek pro vaše blízké! Můžete je také použít k označení krabic, nádob nebo jako samolepky do sešitů.

Ozdobte své příslušenství a další předměty barevnými, stylovými štítky. Dodejte jim jedinečný charakter!
Samolepicí štítky eko 85/45 mm - 20 ks. | BROWIN, 660055 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Samolepicí štítky eko 85/45 mm - 20 ks. | BROWIN, 660055 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy