Cena bez DPH: 32 Kč
Cena s DPH: 39 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
tvar: kulatý
počet v sadě: 30 ks
EAN kód: 5904816008241

Samolepicí štítky pro koření, kulaté, černé - 30 ks. | BROWIN, 660040 - Popis:

Koření je klíčovým doplňkem všech pokrmů. Každý má doma alespoň tucet druhů. Vyplatí se dbát na to, aby byly uloženy v přehledně a byly snadno dostupné. S tím vám mohou pomoci štítky na koření.

• Pořádek v kuchyni - díky štítkům už nebudete přemýšlet, jak je na tom koření v nádobě. Stačí jediný pohled a sáhnete po tom, co potřebujete.
• Univerzální, krásný design - naše černé štítky se hodí do každého interiéru, takže zdobené nádoby jsou ozdobou kuchyňské poličky nebo skříňky.
• Vhodné pro sklenice, nádoby a víčka - kulaté štítky můžete nalepit jak na stěnu nádoby nebo sklenice, tak na kulaté víčko.
• Kvalitní lepidlo - štítky jsou opatřeny lepidlem, které umožňuje jejich nalepení na skleněný, plastový nebo dřevěný povrch. Štítek můžete také snadno odstranit, aniž by na něm zůstaly stopy lepidla.
• 24 nejběžnějších koření a bylinek + 6 dalších možností - v sadě obdržíte 30 štítků, 24 s názvy koření a bylinek v bílé barvě a 6 pro vlastní popis.

Vadí vám nepořádek v koření? Přemýšlíte při vaření, zda je v kořence sladká nebo pálivá paprika? Je čas to změnit. S našimi štítky na koření si v kuchyni uděláte nejen pořádek, ale postaráte se i o dekoraci.

Černé samolepicí štítky jsou dokonalým řešením, jak ozdobit a označit kořenky. Pro skladování jsou vhodné čtvercové dózy z naší nabídky. Kulatý tvar štítků umožňuje jejich nalepení na stěnu sklenice nebo na její víčko.

Díky krásnému univerzálnímu designu se štítky hodí do každého interiéru.

Přehledné písmo zajišťuje snadné umístění potřebného koření nebo bylinky.

Kvalitní lepidlo zajistí, že štítky dobře přilnou k různým povrchům, ale lze je také snadno a zcela odstranit, aniž by po sobě zanechaly stopy lepidla. V sadě obdržíte 30 štítků, z nichž 24 má potisk s názvy nejčastěji používaných bylinek a koření, tedy: sůl, pepř, petržel, majoránka, tymián, bazalka, oregano, provensálské bylinky, česnek, bobkový list, nové koření, sladká paprika, pálivá paprika, chilli paprička, uzená paprika, kari, kurkuma, zázvor, hřebíček, kmín.

Čtyři samolepky jsou prázdné, můžete na ně bílou fixou napsat libovolný název bylinky nebo koření.
Samolepicí štítky pro koření, kulaté, černé - 30 ks. | BROWIN, 660040 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Samolepicí štítky pro koření, kulaté, černé - 30 ks. | BROWIN, 660040 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy