Cena bez DPH: 199 Kč
Cena s DPH: 241 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 325 mm
šířka 365 mm
výška 333 mm
objem: 20 l
včetně poklice: ano
materiál: plast
váha: 0.74 kg
barva: bílá
EAN kód: 5904816013580

Fermentační nádoba 20 l s víkem | BROWIN, 340420 - Popis:

• Odolný a pružný - Fermentační nádoba o objemu 20 L je vyrobena z bílého plastu určeného pro kontakt s potravinami. Nedeformuje se, je odolná proti zabarvení a je vhodná pro fermentaci piva, vína nebo cukrových nápojů.
• Pohodlná rukojeť - Díky pohodlné rukojeti připevněné k nádobě je její přenášení z místa na místo rychlejší a jednodušší!
• Univerzální konstrukce - Široké víko nádoby má otvor pro fermentační trubičku. Úprava nádoby umožňuje také montáž úhlové trubice a vedení fermentace v několika nádobách současně, když jsou položeny na sebe.
• Odolnost proti zabarvení - Barva nádoby zajišťuje, že je odolná proti zabarvení způsobenému kontaktem s tříslovinami pocházejícími z ovoce.
• Zátka v balení - Součástí balení je univerzální zátka s víčkem, která umožňuje použití fermentační trubice nebo v případě potřeby důkladné uzavření nádoby.

Ekonomická fermentační nádoba o objemu 20 L, ve které připravíte své oblíbené domácí nápoje. Je vyrobena z transparentního plastu určeného pro kontakt s potravinami, který se vyznačuje vysokou odolností a pružností. Nádoby mají certifikaci PZH, která umožňuje kontakt s potravinami, a jsou odolné proti zabarvení způsobenému kontaktem s tříslovinami z ovoce. Víko s otvorem a univerzální zátka s víčkem, které jsou součástí balení, umožňují uzavření nádoby nebo umístění fermentační trubice. Vytvořením dalšího otvoru můžete nainstalovat úhlovou trubičku a provádět fermentaci ve více nádobách postavených na sobě. Pohodlná rukojeť nádoby umožňuje její snadné přenášení a transport.

Nádoba a víko jsou vyrobeny z polypropylenu, produkt neobsahuje BPA.

Použití:
Pro usnadnění otevírání nádoby je třeba zvednout víko, jemně táhnout za úchyt, vložit do vzniklé mezery například rukojeť lžičky a poté ji pohybovat kolem okraje nádoby.

Není doporučeno čistit nádoby drsnými houbičkami, aby se nepoškrábala jejich povrch, což by mohlo vést k výskytu infekcí.

Pozor: Nádoby lze dodatečně utěsnit, pokud se okraje nádoby natřou vazelínou nebo jedlým olejem. Před přípravou směsi je třeba fermentační nádobu důkladně dezinfikovat pomocí metabisulfitu.

Maximální povolená teplota směsi: 85°C. Teplota nádob před naplněním by měla být minimálně 5°C.

Maximální koncentrace alkoholu v směsi: 70%.

Součástí balení:

Fermentační nádoba 20 L s rukojetí
Víko s otvorem
Univerzální zátka s víčkem
Rozměry produktu:

Objem 20 l
Výška nádoby 33,1 cm
Výška nádoby s víkem 33,3 cm
Ø otvoru ve víku 1,6 cm
Délka s uchy 36,5 cm
Šířka 32,5 cm
Ø vnitřní nádoby 31,4 cm
Fermentační nádoba 20 l s víkem | BROWIN, 340420 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Fermentační nádoba 20 l s víkem | BROWIN, 340420 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy