Cena bez DPH: 298 Kč
Cena s DPH: 361 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 375 mm
šířka 407 mm
výška 375 mm
objem: 30 l
včetně poklice: ano
materiál: polypropylen
výpustný ventil: ano
váha: 0.96 kg
EAN kód: 5908277701864

Fermentační nádoba 30 l s víkem a kohoutkem | BROWIN, 340434 - Popis:

Fermentační nádoba 30 L nyní ve speciální rozšířené sadě! Díky dalším komponentům ještě snadněji a pohodlněji připravíte své oblíbené domácí nápoje. Využijte této příležitosti ještě dnes!

• ROZŠÍŘENÁ SADA - Fermentační nádoba 30 L s víkem a přídavným bočním otvorem pro trubičku, vypouštěcím kohoutem, 2 zátkami s víčkem, 2 nerozbitnými trubicemi - boční a horizontální.
• Praktická a univerzální - sada obsahuje velkokapacitní nádobu (30 L), vhodnou pro fermentaci piva, vína a cukerných kvasů.
• Vysoká kvalita - odolná nádoba, která se nedeformuje a je odolná vůči zabarvení, a k tomu praktický kohout, trvanlivé zátky a fermentační trubice.
• Výběr možností - máte na výběr 2 nerozbitné fermentační trubice: boční a horizontální - použijte tu, která Vám více vyhovuje. V sadě jsou také 2 univerzální zátky s víčky.
• Snadné stáčení nápojů - otočný vypouštěcí kohout umožňuje pohodlné a kompletní stočení tekutiny z kalu.
• Praktická stupnice - potisk se stupnicí objemu nádoby umožňuje kontrolu množství kvasu a užitečné rady Vám usnadní přípravu domácích specialit.

Celou sadu můžete také využít k výrobě domácích kysaných produktů.

Fermentační nádoba má certifikát PZH povolující kontakt s potravinami. Produkt je vyroben z polypropylenu, bez BPA.

Nyní rozšířená sada: nádoba s přídavným bočním otvorem pro trubičku, dvěma fermentačními zátkami s víčkem, vypouštěcím kohoutem a dvěma nerozbitnými trubicemi: boční a horizontální.

S touto praktickou, kompletní sadou snadno připravíte své oblíbené domácí nápoje a v případě potřeby také kysané produkty. Nádoba o objemu 30 L je vyrobena z mléčně průhledného materiálu určeného pro styk s potravinami. Nádoba se vyznačuje vysokou odolností, vhodnou pružností a je odolná vůči zabarvení způsobenému kontaktem s taniny z ovoce.

trubice umožňuje kontrolované uvolňování oxidu uhličitého (CO2) během fermentace a účinně chrání kvas před oxidací, nežádoucím ovocným muškám, jinému hmyzu i bakteriím.

Přídavný boční otvor v nádobě Vám umožní namontovat úhlovou trubičku a například provádět fermentaci současně v několika nádobách stohovaných na sobě.

Pozor: v případě omezené možnosti kontroly hladiny vody v trubičce ji můžete naplnit méně těkavou olejovou tekutinou.

Otočný vypouštěcí kohout Vám umožní kompletní stočení piva, vína nebo jiných kvasů z kalu. Umístění kohoutku nebrání umístění nádoby na různých rovných površích.

Použití nádoby:

Pro usnadnění otevření nádoby uvolněte víko jemným tahem za úchyt, vložte do vzniklé mezery například rukojeť lžičky a poté ji táhněte po okraji nádoby. Nedoporučuje se čištění nádob hrubými houbičkami, aby nedošlo k poškrábání povrchu, což by mohlo být zdrojem infekce.

Pozor: Nádobu lze dodatečně utěsnit natřením okrajů nádoby vazelínou nebo jedlým olejem. Před přípravou kvasu je třeba fermentační nádobu důkladně dezinfikovat pomocí pyrosiřičitanu draselného.

Maximální povolená teplota obsahu: 85 °C

Teplota nádoby před naplněním by měla být minimálně: 5 °C

• Maximální koncentrace alkoholu v obsahu: 50 %
Fermentační nádoba 30 l s víkem a kohoutkem | BROWIN, 340434 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Fermentační nádoba 30 l s víkem a kohoutkem | BROWIN, 340434 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy