Cena bez DPH: 257 Kč
Cena s DPH: 312 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 379 mm
šířka 403 mm
výška 371 mm
objem: 30 l
včetně poklice: ano
materiál: polypropylen
výpustný ventil: ano
váha: 0.971 kg
barva: průhledná
EAN kód: 5904816007121

Fermentační nádoba 30 l s víkem a nerozbitná úhlová trubka | BROWIN, 340456 - Popis:

Fermentační nádoba s nerozbitnou úhlovou fermentační trubicí. Fermentační nádoba s lisovanou stupnicí objemu a cennými tipy pro přípravu domácího vína, piva a destilátů.

- Úspora místa - úhlová trubice v boční stěně nádoby umožňuje stohovat fermentační nádoby na sebe nebo je zasunout do nízkých prostor, např. pod desku stolu nebo polici.
- Dobrá kvalita a trvanlivost - Fermentační nádoba je vyrobena z bezpečného, průhledného a odolného plastu vhodného pro styk s potravinami a alkoholem. Nádoba je odolná proti změně barvy a je vhodná pro kvašení piva, vína a jiných lihovin.
- Připraveno ke kvašení - při koupi této nádoby získáte v sadě také víko, 2 univerzální zátky se zátkou a úhlovou nerozbitnou kvasnou trubičku.
- Levné a pohodlné použití - nádoba je nejlevnějším typem kvasné nádoby, jejíž použití je velmi pohodlné. Široké víko usnadňuje doplňování nádoby a provádění kvašení v dužině.
- Přetisk se snadno čitelnou stupnicí a cenné rady - nádoba má přetiskovou stupnici, která usnadňuje kontrolu množství zálivky, a rady pro přípravu domácího vína, piva a destilátů.

Úsporná kompletní sada pro kvašení domácího vína, piva a dalších lihovin. Fermentační nádoba je určena pro styk s potravinami a alkoholem. Nádoby jsou schváleny PZH (Státním zdravotním ústavem) pro styk s potravinami.

Robustní průhledný plast je odolný proti změně barvy způsobené kontaktem s tříslovinami obsaženými v ovoci.

Nádoba má dva otvory, jeden ve víku a jeden v boční stěně. Sada obsahuje dvě univerzální zátky se zátkou a jednu hranatou trubičku z nerozbitného plastu.

Úhlová Fermentační trubice umožňuje stohování nádob na sebe a jejich umístění ve výškově omezených prostorách.

Nádoba a víčko jsou vyrobeny z polypropylenu, výrobek neobsahuje BPA.
Fermentační nádoba 30 l s víkem a nerozbitná úhlová trubka | BROWIN, 340456 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Fermentační nádoba 30 l s víkem a nerozbitná úhlová trubka | BROWIN, 340456 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy