Cena bez DPH: 25 Kč
Cena s DPH: 30 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 80 mm
šířka 22 mm
výška 96 mm
materiál: plast
váha: 0.009 kg
EAN kód: 5904816006124

Fermentační trubice úhlová z plastu | BROWIN, 405592 - Popis:

Nerozbitná, hranatá (úhlová) fermentační trubice je určena k montáži na bok fermentačních nádob, umožňuje únik oxidu uhličitého při fermentaci a chrání produkt před přístupem much a jiného hmyzu.

• Úspora místa - úhlová trubka je navržena pro montáž na stranu fermentačních nádob, což umožňuje umístit jednu nádobu na druhou.
• Trvanlivost - nabízené fermentační trubice jsou na rozdíl od skleněných protějšků nerozbitné a vydrží roky.
• Bezpečné použití - při vkládání nebo vyjímání trubičky z korku nehrozí její zlomení nebo pořezání rukou.
• Snadné plnění tekutinou - široký kalich usnadňuje nalévání vody během fermentace.
• Polská výroba - úhlová fermentační trubice byla navržena a vyrobena společností Browin, zakoupením tohoto produktu podpoříte ekonomiku sousedního státu.

Fermentační trubice úhlová je polský výrobek určený k použití při fermentaci. Jeho konstrukce umožňuje umístění do boční stěny fermentační nádoby. Nádoby s úhlovou trubkou můžete skládat na sebe a ušetřit tak místo.

Trubice je vyrobena z kvalitního odolného materiálu, takže se nemusíte bát, že by se Vám zlomila nebo Vám nějak ublížila.

Materiál, ze kterého je úhlová trubice vyrobena, je schválen pro styk s potravinami.

Trubice je vhodná na fermentační korek s univerzální zátkou.

Používání:
Fermentační trubice naplněná vodou slouží při fermentačním procesu k ochraně obsahu nádrže před infekcí nepříznivými mikroorganismy a zároveň umožňují pravidelné uvolňování oxidu uhličitého vznikajícího při procesu.

Díky pohyblivému vodnímu sloupci můžeme pozorovat měnící se intenzitu fermentačního procesu od turbulentního stádia (intenzivní probublávání) až po stacionární. Voda se přirozeně odpařuje, takže nezapomeňte doplnit její hladinu v trubici. Pokud tak neučiníte, může dojít k nadměrnému okysličení kapaliny a octové bakterie mohou přeměnit etanol na kyselinu octovou. Tento nepříznivý proces mohou způsobit i ovocné mušky, které se do nádoby dostanou.

Pozor:
Pokud je omezená možnost kontroly hladiny vody v trubici, můžeme ji naplnit méně se odpařující olejovou kapalinou.
Fermentační trubice úhlová z plastu | BROWIN, 405592 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Fermentační trubice úhlová z plastu | BROWIN, 405592 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy