Forma na želé, bonbóny, čokoládu SG05 PASTILLE - pastilka | SILIKOMART, Bon Bon
Cena bez DPH:
592 Kč
800 Kč
Cena s DPH:
716 Kč
968 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní - 887 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška | 11 mm |
materiál: | silikon |
počet segmentů: | 24 ks |
rozměry cukroví: | 30 mm |
EAN kód: | 8051085022960 |
Forma na želé, bonbóny, čokoládu SG05 PASTILLE - pastilka | SILIKOMART, Bon Bon - Popis:
Silikonová forma na gumové sladkosti, bonbóny, čokoládu 24 ks, kulatý tvar Pastille vyrábí italská firma SILIKOMART v sérii Confiserie & Bon Bon. Rozměry 30x11 mm, celkový objem 144 ml. Forma je vhodná k vytvoření 24 gumových bonbónů, sladkostí nebo čokolád s unikátním kulatým tvarem. Skvěle se hodí k výrobě sladkostí na honosné bankety, dětské oslavy, rodinné sešlosti a také pro domácí využití. Ideální pro využití v různých gastronomických provozovnách, cukrářských manufakturách či výrobnách, kavárnách, restauracích a cateringových firmách. Vhodná do mrazničky i do pečící trouby. Forma na gumové sladkosti, bonbóny, čokoládu 22.005.00.0098 je vyrobená z prvotřídních materiálů, což zaručuje ty nejlepší výsledky, rychlou výrobu a jednoduché skladování. Garance odolnosti je od -60°C do +230°C.
Forma na želé, bonbóny, čokoládu SG05 PASTILLE - pastilka | SILIKOMART, Bon Bon - Recenze:
Forma na želé, bonbóny, čokoládu SG05 PASTILLE - pastilka | SILIKOMART, Bon Bon - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.