Nůž Usuba, 16 cm | SATAKE, Yoshimitsu
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka | 338 mm |
šířka | 2.1 mm |
výška | 46 mm |
materiál: |
|
váha: | 0.105 kg |
Nůž Usuba, 16 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Popis:
Satake Yoshimitsu kuchyňský nůž Usuba, 16 cmJaponský nůž je určen na krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdelníková čepel je schopna krájet skoro průhledné plátky (metoda katsura-muki) a díky své velikosti s ní můžete nakrájené suroviny rovnou přenášet do salátu nebo přímo na pánev. Rovná čepel se používá především na svislé krájení za pomocí různých technik, jako je např. julienne a chiffonade.
Technické parametry:
Ostří - uhlíková ocel (rezavějící ocel) SK-5
Tvrdost - 62 HRC +/- 1
Celková délka - 33,8 cm
Délka čepele - 16 cm
Šířka čepele - 4,6 cm
Tloušťka čepele - okolo 2,1 mm
Váha - okolo 105 g
Nože Satake Yoshimitsu jsou ideálním řešením pro milovníky tradičních nožů ze země vycházejícího slunce. Čepel je vyrobená z velmi silné a tvrdé, vysoce uhlíkové oceli SK-5, která zůstává po dlouhou dobu velmi ostrá. Dřevěná osmihranná rukojeť je vyztužená plastovým kroužkem. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou nože z uhlíkové oceli velmi oceňovány japonskými kuchaři, přestože vyžadují delikátnější péči.
Nůž Usuba, 16 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Recenze:
Nůž Usuba, 16 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.