Nůž Yanagi Sashimi, 21 cm | SATAKE, Yoshimitsu
Cena bez DPH:
971 Kč
Cena s DPH:
1175 Kč
Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!
+420 593 035 134
info@gastromania.cz
Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka | 335 mm |
šířka | 2.1 mm |
výška | 30 mm |
materiál: |
|
váha: | 0.08 kg |
Nůž Yanagi Sashimi, 21 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Popis:
Satake Yoshimitsu kuchyňský nůž Yanagi Sashimi, 21 cmNůž na sashimi (Yanagi) je typický japonský nůž, určen hlavně na krájení čerstvých ryb na tenké, takřka průsvitné plátky. Je ideální na přípravu sushi, rybího carpaccia a jiných pokrmů z velmi delikátních surovin, které vyžadují precizní krájení. Jeho dlouhé, úzké a pevné ostří zaručuje přesnost a čistý řez. Nožem Yanagi se nejlépe krájí směrem od sebe.
Technické parametry:
Ostří - uhlíková ocel (rezavějící ocel) SK-5
Tvrdost - 62 HRC +/- 1
Celková délka - 33,5 cm
Délka čepele - 21 cm
Šířka čepele - 3 cm
Tloušťka čepele - okolo 2,1 mm
Váha - okolo 80 g
Nože Satake Yoshimitsu jsou ideálním řešením pro milovníky tradičních nožů ze země vycházejícího slunce. Čepel je vyrobená z velmi silné a tvrdé, vysoce uhlíkové oceli SK-5, která zůstává po dlouhou dobu velmi ostrá. Dřevěná osmihranná rukojeť je vyztužená plastovým kroužkem. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou nože z uhlíkové oceli velmi oceňovány japonskými kuchaři, přestože vyžadují delikátnější péči.
Nůž Yanagi Sashimi, 21 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Recenze:
Nůž Yanagi Sashimi, 21 cm | SATAKE, Yoshimitsu - Vrácení a reklamace:
V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.