Cena bez DPH: 35 Kč
Cena s DPH: 42 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 110 mm
šířka 14 mm
výška 165 mm
váha: 0.065 kg
EAN kód: 5908277718961

Klar Turbo Spirit 25 l - 65 g, pro nadstavení cukru a kašovitosti | BROWIN, 405101 - Popis:

• Pro nadstavení cukru a kašovitosti - dvousložkový, účinný a rychle působící čiřící prostředek Klaro Turbo Spirit účinně odstraňuje zákal a zbytky po ukončené fermentaci, které mohou negativně ovlivnit výsledný produkt.
• Bez vlivu na chuť - Klar Turbo Spirit je neutrální prostředek, jehož použití neovlivňuje výslednou chuť připravovaného alkoholu.
• 25 l za 24 hodin - Klar Vás nadchne svou rychlostí působení - odstranění postfermentačního zákalu trvá pouhých 24 hodin! Jedno 65g balení vystačí na vyčeření až 25 l tekutiny!
• Dvousložkový - za zmínku stojí, že Klar Turbo Spirit obsahuje pouze dvě složky: A - kieselsol (roztok oxidu křemičitého) a složku B - roztok chitosanu. Výběrem našeho produktu přesně víte, co přidáváte!
• Funguje na principu koagulace - činidlo se během procesu zcela usadí na dně nádoby, odstraní zákal a nereaguje s rmutem. Díky tomu neovlivňuje chuť a vůni a nezůstává ve finálním produktu.

​Dvousložkový, účinný a rychle působící prostředek pro čištění rmutu. Odstraňuje zákal a zbytky po ukončené fermentaci, které mohou negativně ovlivnit výsledný produkt a způsobit nežádoucí kvasnicovou pachuť. Klar Turbo Spirit je ideální pro čeření cukerných směsí a rmutů, aniž by ovlivnil výslednou chuť alkoholu. Jedno 65g balení vystačí na vyčeření až 25 l tekutiny a doba, kterou k tomu výrobek potřebuje, je pouze... 24 hodin! Charakteristickým rysem Klar Turbo Spirit je jeho jednoduché složení pouze se dvěma složkami: A - kieselsol (roztok oxidu křemičitého) a složka B - roztok chitosanu.

Způsob použití:
Po ukončení fermentace je třeba tekutinu ze sedimentu slít a důkladně odplynout (přebytek CO2 by prodloužil dobu čiření). Složku A přidejte v množství úměrném množství vyčeřené kapaliny (obsah vystačí max. na 25 l kapaliny). Poté jemně míchejte 10 sekund a odstavte 1 hodinu. Po této době přidejte složku B v množství úměrném množství kapaliny. Jemně promíchejte a nechte odležet na cca 24 hodin.

Složení:
voda, kyselina křemičitá, kyselina jablečná, chitosan (z korýšů), konzervant: disiřičitan sodný (siřičitany).

Pozor!
V zimní a letní sezóně při extrémních teplotách je produkt k dodání pouze s osobním odběrem.
Klar Turbo Spirit 25 l - 65 g, pro nadstavení cukru a kašovitosti | BROWIN, 405101 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Klar Turbo Spirit 25 l - 65 g, pro nadstavení cukru a kašovitosti | BROWIN, 405101 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy