Cena bez DPH: 23 Kč
Cena s DPH: 28 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 75 mm
šířka 5 mm
výška 80 mm
váha: 0.007 kg
EAN kód: 5904816015768

Klarowin 2 - čistící prostředek 7 g | BROWIN, 401620 - Popis:

- Pro čiření šťáv, moštů a vín - Clarowin 2 - kvasová želatina je účinným prostředkem pro odstranění zákalů v různých nápojích.
- Pro růžové a červené tekutiny - Clarowin 2 odstraňuje především barvivo a taninové zákaly přítomné zejména v růžových a červených vínech.
- Pro 30 - 50 l - jedno balení přípravku postačí k vyčeření 30 - 50 l moštu nebo vína, v závislosti na použité dávce.
- Čisticí účinek po týdnu - účinek přípravku Klarowin 2 se projeví již za 7 dní v podobě poklesu sedimentu na dno nádoby.
- Jednoduché použití - jednoduše přidejte příslušnou dávku přípravku Klarowin 2 do 100 ml vody, důkladně promíchejte a poté nalijte do vyčištěné tekutiny.

Klarowin 2 je účinný čisticí prostředek pro vína a džusy. Skládá se z kvasové (kladně nabité) želatiny, která po nabobtnání ve vodě vykazuje silné adsorpční vlastnosti. Ve své struktuře váže různé druhy záporně nabitých látek, především barvivo a třísloviny zákalů, a způsobuje jejich usazování na dně nádoby. Výsledkem reakce je vznik velkých, snadno padajících částic, které se dále koncentrují a přitahují bílkoviny (kladně nabité). Používá se především pro šťávy a červená vína.

Balení vystačí až na 50 l čiřeného nápoje.

Způsob použití je jednoduchý:
Přiměřenou dávku přípravku Clarovin nasypte do 100 ml vody a dobře rozmíchejte. Takto připravenou směs nechte působit 24 hodin za občasného míchání. Po uplynutí této doby přelijte roztok do vyčištěné náplasti. Účinek by se měl projevit asi po týdnu v podobě sraženiny klesající ke dnu.

Pozor: Dbejte na to, aby nedošlo k předávkování čiřících prostředků. V příliš velké dávce mohou způsobit druhotný zákal nebo změnu barvy našeho vína.

Složení: Kvas želatina

Hmotnost netto: 7 g
Klarowin 2 - čistící prostředek 7 g | BROWIN, 401620 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Klarowin 2 - čistící prostředek 7 g | BROWIN, 401620 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy