Cena bez DPH: 37 Kč
Cena s DPH: 45 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 80 mm
šířka 15 mm
výška 132 mm
váha: 0.01 kg
EAN kód: 5904816014259

Pektoenzym, 10 g | BROWIN, 401400 - Popis:

- Snadnější lisování šťáv - pektoenzymem uvolňuje strukturu ovoce
- Přídavek pektoenzymu - usnadňuje následné čiření vína po kvašení.
- Efektivní - 10 ml balení vystačí na cca 50 kg ovoce.
- Uzavíratelná lahvička - umožňuje skladování přípravku a pozdější využití nespotřebovaných zbytků.
- Jednoduché použití - rozmíchejte ve 100 ml vody, nalijte na ovoce podle návodu na obalu, promíchejte a odstavte.

Domácí vinařství: Lisování šťáv na ztuhnutí a snížení viskozity tekutiny, což napomáhá čiření, a lisování šťáv na nápoje nebylo nikdy tak snadné! Pectoenzym je enzymový přípravek, který usnadňuje extrakci šťávy z ovoce uvolněním jeho struktury, což také podporuje dobré čiření tekutiny v pozdějších fázích. Jedno 10ml balení vystačí na cca 50 kg ovoce - nemusíte však použít celé balení najednou! Výhodou tohoto výrobku je totiž to, že si při skladování při pokojové teplotě udržuje konstantní aktivitu pro použití po celou dobu své trvanlivosti, což usnadňuje výhodné balení, tj. uzavíratelná lahvička. Použití pektoenzymu je velmi jednoduché a výsledky předčí vaše očekávání! Vychutnejte si plné a aromatické víno s průzračnou barvou a využijte ovoce na 100 %, aniž byste plýtvali cennou šťávou, kterou obsahuje! Pektoenzym rozkládá pektin obsažený v ovoci, čímž snižuje viskozitu tekutiny, a má pozitivní vliv na proces čiření po kvašení.

Způsob použití:
Rozdrcené ovoce zalijte malým množstvím vody (1-2 l na 10 kg ovoce) při teplotě 40 °C pro bobuloviny a 80 °C pro jablka, hrušky, švestky, kdoule. Jakmile teplota ovocné hmoty klesne na 40 °C, přidejte pektoenzymem zředěný ve 100 ml vody o pokojové teplotě. Vše důkladně promícháme a necháme pod pokličkou na chladném místě 9-15 h. Po této době šťávu vylisujeme.

Složení:
pektolytický enzym
Pektoenzym, 10 g | BROWIN, 401400 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Pektoenzym, 10 g | BROWIN, 401400 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy