Cena bez DPH: 20 Kč
Cena s DPH: 25 Kč
Dostupnost: 48 hodin
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 80 mm
šířka 5 mm
výška 108 mm
váha: 0.015 kg
EAN kód: 5904816917314

Redukvas - regulátor kyselosti, 15 g | BROWIN, 401830 - Popis:

Pokud vyrábíte domácí hroznová a ovocná vína a máte je rádi, pak se jistě stejně jako ostatní vinaři často potýkáte s problémem přílišného množství kvasnic ve vašich moštech a likérech. Seznamte se proto a začněte používat Redukvas® - univerzální prostředek, který Vám pomůže účinně regulovat kvasničnost, aniž byste museli své mošty příliš ředit. S Redukvasem® snadno získáte kvalitnější víno s vyváženou kyselinkou.

- Přesné snížení kyselosti - použitím přípravku Redukvas® šetrně optimalizujete celkovou kvalitu moštu/vína z hroznů nebo jiného ovoce a upravíte jeho vlastnosti podle vlastních představ.
- Vyvážená příchuť a aroma ovoce - Redukvas® je ideální způsob, jak získat víno se správnou úrovní kyselosti při zachování požadovaného aroma a chuti.
- Jemné odkyselení - Redukvas® neutralizuje kvasy přirozeně přítomné v ovoci a šetrně snižuje kyselost až o 2 g/l (při přidání obsahu sáčku do10 l).
- Účinnost - jeden sáček přípravku Redukvas® umožňuje snížit hladinu kvasinkovitosti při nastavení od 10 do 20 litrů.
- Snadné použití pro každého - Redukvas® představuje jednoduchý způsob snížení kyselosti vína, který ocení jak zkušení vinaři, tak začínající hobby vinaři.

Zajistěte nejlepší příchuť a aroma vytvářeného vína - pomocí Redukvas® (potravinářský uhličitan vápenatý) můžete profesionálně regulovat kyselost moštů a hotových vín.

Optimální kyselost vína by měla být 6-10 g/l. Běžnou metodou snižování kyselosti je ředění vodou, což však snižuje kvalitu vína a čím větší je přídavek vody, tím větší je ztráta aromat a chutí.

Dopřejte sobě i ostatním milovníkům vína dokonalý degustační zážitek - s Redukvas® je to rychlé a snadné. Jeden sáček obsahuje 15 g přípravku Redukvas®, který Vám umožní šetrně odkyselit až 20 l moštu (vína).

Způsob použití je jednoduchý:
Redukvas® rozpustíme v 50 ml vody, přidáme do moštu (vína) a důkladně promícháme. Po 24 hodinách mošt zbavíme sedliny.
Přidáním 6-7 g přípravku Redukvas® do 10 l moštu (stejně jako přidáním obsahu celého sáčku Redukvas® do 20 l) snížíme kyselost o 1 g/l.

Pozor: Dbejte na to, abyste nepředávkovali doporučenou dávku.
Redukvas - regulátor kyselosti, 15 g | BROWIN, 401830 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Redukvas - regulátor kyselosti, 15 g | BROWIN, 401830 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy