Cena bez DPH: 501 Kč
Cena s DPH: 606 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 235 mm
šířka 40 mm
výška 330 mm
materiál: kov
váha: 1.05 kg
EAN kód: 5904816917581

Kovová dvouramenná vývrtka Basic | BROWIN, 507001 - Popis:

• ​Kovová dvouramenná vývrtka, nepostradatelná ve vinařském průmyslu, je zařízení, s nímž snadno a rychle dokážete nemožné a zazátkujete úzká hrdla vlastních lahví vína!
• Pro začátečníky i profesionály - vývrtka, kterou nabízíme, vyžaduje méně námahy než ruční vývrtky, a proto si ji oblíbí jak profesionálové, tak začátečníci.​
• Vysoká kvalita - korková zátka je vyrobena z masivního kovu, má úchyty pro uchycení, takže korek při zátkování nevypadne a láhev drží stabilněji.
• Snadné použití - umístěte korkovou zátku na hrdlo láhve, poté zvedněte ramena korkové vývrtky nahoru, umístěte korek pod píst nad láhev v hrdle vývrtky a poté oběma rukama spusťte ramena korkové vývrtky dolů.
• Kvalita, která vydrží roky - díky kovové konstrukci tohoto výrobku si můžete být jisti, že korková vývrtka vydrží mnoho let a že s ní budete moci uzavřít tisíce lahví vína vlastní výroby.

Kovová dvouramenná vývrtka je nepostradatelným pomocníkem při nalévání a zátkování domácího vína. Ať už jste profesionální domácí vinař, nebo začátečník, toto zařízení si oblíbíte pro jeho spolehlivost, vysokou kvalitu a snadné použití. Zátkovač je vyroben z kovu a bude vám sloužit dlouhá léta. Dvě přídavné rukojeti, kterými je vybaven, zajišťují, že korek i celá láhev zůstanou během procesu zátkování stabilní. Jeho použití je mimořádně jednoduché. Vývrtka se nasadí na hrdlo láhve a píst se aktivuje spuštěním kovových ramen. Zařízení se tedy umístí na hrdlo láhve, poté se korkovací ramena zvednou nahoru, korek se umístí pod píst nad láhev v hrdle korkovacího zařízení a poté se korkovací ramena spustí oběma rukama dolů. Výrobek v navržené verzi vyžaduje méně námahy ve srovnání s kladívkovými vývrtkami, což osloví lidi, kteří v domácích vinotékách přichystají opravdu mnoho lahví.

Vývrtka je vhodná na zátky s ∅ 22 - 24 mm.

Maximální rozestup ramen 53 cm.
Kovová dvouramenná vývrtka Basic | BROWIN, 507001 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kovová dvouramenná vývrtka Basic | BROWIN, 507001 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy