Cena bez DPH: 217 Kč
Cena s DPH: 263 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 125 mm
výška 105 mm
materiál: mramor
váha: 1.5 kg
barva: černá
průměr: 105 mm
EAN kód: 5904816006148

Mramorový kuchyňský hmoždíř černý - 10,5 cm | BROWIN, 312023 - Popis:

Mramorový kuchyňský hmoždíř je praktický a zároveň velmi elegantní výrobek, s nímž snadno připravíte správně namleté aromatické směsi bylinek a koření. Tento kvalitní hmoždíř vám pomůže dokonale dochutit vaše oblíbené pokrmy, a pokud ho chcete mít vždy po ruce, bude také výraznou ozdobou vaší kuchyně. Je vyroben z černě stínovaného mramoru s jedinečnou strukturou.

• Přírodní, ušlechtilý materiál - hmoždíř a palička jsou vyrobeny z mramoru - elegantního, trvanlivého materiálu odolného proti opotřebení. Díky černé, stínované barvě a charakteristické žilkované struktuře tohoto kamene je každý kus jedinečný.
• Funkčnost - hrubý vnitřek hmoždíře a konec paličky umožňují rychlé mletí bylinek, koření, ořechů nebo léků. Hmoždíř je pevný, stabilní a prostorný - snadno v něm namelete menší či větší porci koření.
• Krása a nadčasový tvar - výrazný, dokonale vyleštěný, lehce lesklý vnější povrch mramoru a klasicky tvarovaný tvar hmoždíře jsou dokonalou kombinací, kterou ocení každý milovník funkčních a zároveň krásných předmětů.
• Pro každou kuchyni - tento hmoždíř se hodí do každé kuchyně, ať už je tradiční, nebo moderní. Snadno ho uložíte i do malé skříňky, ale nejraději ho asi budete mít na pracovní desce nebo na polici, protože je skvělým dekorativním prvkem. Výrobek je ideální také jako dárek.
• Snadné čištění - hmoždíř a palička lze snadno očistit od zbytků koření a bylinek - stačí tyto části opláchnout vodou.

Sníte o vlastních aromatických směsích bylinek a koření? Tento elegantní mramorový hmoždíř a palička vám v tom pomůže. Je vyroben z ušlechtilého a odolného kamene - černě stínovaného mramoru s jedinečnou strukturou. Díky drsnému vnitřku hmoždíře a paličky a hloubce paličky je ideální pro drcení bylinek a koření, ale i ořechů a léků. Bude vám úspěšně sloužit po mnoho let.

Funkčnost výrobku jde ruku v ruce s jeho krásným vzhledem. Nápadný, dokonale vyleštěný, mírně lesklý mramorový povrch a klasicky tvarovaný tvar hmoždíře jsou ideální kombinací, kterou ocení každý milovník krásných předmětů. Tento hmoždíř se bude hodit do každé kuchyně, ať už tradiční, nebo moderní. Přestože ho snadno schováte i do malé skříňky, na pracovní desce nebo na polici jistě obstojí, protože je skvělým dekorativním prvkem.

Výrobek je zabalen v elegantní krabičce, takže je ideální jako dárek.

Před prvním použitím výrobek omyjte vodou. Po použití hmoždíř a paličku jednoduše důkladně opláchněte vodou.

Upozornění: Nepoužívejte mycí prostředky a nemyjte v myčce nádobí. Hmoždíř musí být při používání naplněn tak, aby se palička netřela přímo o kámen.

Testovaný výrobek - vhodný pro styk s potravinami.

Během používání může materiál podléhat lokálnímu oděru, který je charakteristický pro přírodní kámen.

Vzhledem k použití přírodního kamene se vzhled jednotlivých malt může mírně lišit od vzhledu na fotografiích výrobku.


V důsledku ručního broušení mohou být rozdíly v rozměrech jednotlivých kusů až 0,5 cm.

Vybrané rozměry:

1. hmoždíř:
- Ø vnější 10,5 cm
- výška 10,5 cm

2. palička
- délka 12,5 cm
Mramorový kuchyňský hmoždíř černý - 10,5 cm | BROWIN, 312023 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Mramorový kuchyňský hmoždíř černý - 10,5 cm | BROWIN, 312023 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy