Cena bez DPH: 290 Kč
Cena s DPH: 351 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
materiál: žula
váha: 2 kg
EAN kód: 5908277703004

Žulový kuchyňský hmoždíř - 13 cm | BROWIN, 312008 - Popis:

• Odolný a přírodní materiál - hmoždíř a palička o průměru 13 cm jsou vyrobeny z odolné a ušlechtilé žuly, takže výrobek je robustní, trvanlivý a elegantní.
• Praktické rozměry výrobku 13 × 13 × 8 cm jsou vhodné do každé kuchyně. Můžete jej snadno uložit do každé skříňky a těžká a pevná konstrukce hmoždíře je mimořádně stabilní a pohodlná při používání.
• Funkční a užitečné - hrubý vnitřek hmoždíře a paličky umožňuje rychlé a snadné mletí všech bylin, koření, ořechů a léků.
• Elegantní dekorace - šedá, elegantní barva a mírně lesklý povrch výrobku dělají z hmoždíře kromě jeho funkčnosti také ideální dekoraci, která se hodí do každé kuchyně.
• Snadné čištění - tento výrobek můžete snadno vyčistit od zbytků koření a bylinek opláchnutím pod vodou. Upozornění: Tento výrobek není vhodný pro mytí v myčce nádobí! Před prvním použitím by se měl rovněž umýt!

Sníte o vlastních aromatických směsích bylinek a koření?

Tento přírodní a robustní hmoždíř a palička z kvalitní šedé žuly odolné proti poškrábání vám je pomůže připravit! Drsný vnitřek konců hmoždíře a paličky i odpovídající hloubka z něj činí ideální nástroj pro drcení bylinek, léčiv, ořechů a koření. Mírně lesklý povrch z něj činí nejen funkční, ale také elegantní dekorativní prvek, který se svým vzorem a barvou hodí do stylu každé místnosti. Kamenný hmoždíř je odolný proti rozbití, poškrábání a promáčknutí, takže se jedná o dlouhodobou investici. Hmoždíř je zabalen v pevné kartonové krabici - je tedy ideální i jako dárek!

Hmoždíř se snadno čistí - stačí ho opláchnout pod vodou.

Praktická velikost hmoždíře se hodí do každé kuchyně. Snadno ji uložíte do šuplíku nebo skříňky. Díky těžké a pevné konstrukci je stabilní a pohodlně se používá.

Je zabalen v elegantní krabičce, takže je výrobek ideální jako dárek.

Upozornění:
Výrobek je třeba před prvním použitím umýt - není třeba jej drhnout, ale můžete použít jemný prostředek na mytí nádobí. Nemyjte v myčce nádobí, protože vysoká koncentrace mycích prostředků a působení tepla mohou nepříznivě ovlivnit povrch hmoždíře!

Hmoždíř je vyroben z přírodního kamene - oděrky a barevné změny jsou způsobeny vlastnostmi tohoto materiálu.

Vzhledem k použití přírodního kamene se vzhled jednotlivých malt může mírně lišit od vzhledu na fotografiích výrobku.

Rozměry:

1. hmoždíř
Ø vnější 13 cm
Ø vnitřní ok. 9,6 cm
výška 8 cm
vnitřní výška 6 cm

2. palička
Ø pracovní 3,7 cm
Ø úchytu 2,4/3,1 cm
výška 13,2 cm.
Žulový kuchyňský hmoždíř - 13 cm | BROWIN, 312008 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Žulový kuchyňský hmoždíř - 13 cm | BROWIN, 312008 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy