Cena bez DPH: 61 Kč
Cena s DPH: 74 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 55 mm
šířka 55 mm
výška 95 mm
materiál: bavlna
max. teplota: 240 °C
váha: 0.096 kg
EAN kód: 5908277716837

Provázek bílo-červený bavlněný uzenářský (240 st. C) 55 m | BROWIN, 310205 - Popis:

Bavlněný červený a bílý provázek na uzeniny , 55 m pro pečení a dušení masa do 240 °C.

• Provázek na vázání masa a uzenin - nepostradatelná pomůcka každého domácího řezníka, která usnadňuje vázání masných výrobků, jako jsou šunky a rolády..
• Teplotní odolnost až do 240°C - provázek umožňuje zpracování, jako je uzení, dušení a pečení, aniž by se změnilo aroma a chuť připravovaného masa.
• Odolnost proti prasknutí - pevný červenobílý provázek z pevného materiálu vám umožní zavěsit maso na háček například na sušení nebo zrání, aniž byste se museli obávat, že spadne.
• Nejen na uzeniny - provázek lze použít i na zahradě nebo při balení dárků.
• Vydrží dlouho - 55 metrů provázku vám vystačí na přípravu mnoha chutných pokrmů. Praktická cívka zajistí, že nit bude vždy přehledně uložena, aniž by hrozilo její zamotání.

Milujete domácí uzeniny? Připravujete si často vlastní šunky a rolády? Červenobílé bavlněné nitě na klobásy jsou vhodné pro ruční vázání uzenin. Díky jejich odolnosti vůči vysokým teplotám - s těmito nitěmi můžete připravovat všechny své oblíbené pokrmy - ať už uzené, dušené nebo pečené. Přírodní materiál provázku umožňuje tepelně zpracovávat maso až do 240 °C, aniž by se změnila jeho vůně nebo chuť! Provázek je mimořádně pevný, takže jej můžete použít například k zavěšení masa na háček, aniž byste se museli obávat, že se přetrhne. A díky své neutrální barvě je tento provázek užitečný nejen ve vaší kuchyni! Díky barevnému provedení provázku je můžete použít také k vyvazování rostlin na zahradě, k balení balíků, a dokonce i k zavazování vánočních dárků! S tímto provázkem lze také snadno realizovat kreativní projekty pro kutily. Když si vyberete náš výrobek, obdržíte až 55 metrů provázku na praktické cívce, což vám umožní přehledné uložení bez obav ze zamotání.

Výrobek je schválen SZPI pro styk s potravinami.

Upozornění:
Teplotní odolnost až do 240°C.

Rozměry :
Ø 2 mm
délka 55 m.
Provázek bílo-červený bavlněný uzenářský (240 st. C) 55 m | BROWIN, 310205 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Provázek bílo-červený bavlněný uzenářský (240 st. C) 55 m | BROWIN, 310205 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy