Cena bez DPH: 176 Kč
Cena s DPH: 213 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 14 mm
šířka 46 mm
výška 76 mm
max. teplota: 50 °C
váha: 0.033 kg
barva: bílá
napájení: baterie
min. teplota: -20 °C
displej: ano
baterie ve standardu: ano
EAN kód: 5908277716073

Elektronický teploměr s přísavkou (-20 st. C do +50 st. C) | 2MEASURE, 170613 - Popis:

Hledáte univerzální elektronický teploměr s nenáročnou montáží? Podívejte se na teploměr z naší nabídky, který bude fungovat jako venkovní i vnitřní ukazatel teploty!

• Univerzální elektronický teploměr v bílé barvě má velký teplotní rozsah od -20 °C do +50 °C, takže se skvěle hodí jako vnitřní i vnější ukazatel teploty!
• Malé rozměry - šířka teploměru je pouze 4,6 cm a jeho výška 7,6 cm. Díky tloušťce 1,4 cm a nízké hmotnosti (33 g) se přístroj snadno instaluje a lze jej umístit, kamkoli se vám zlíbí!
• Snadno čitelný displej - umožňuje pohodlně číst teplotu nejen ve stoje před teploměrem, ale také při pohledu na něj pod šikmým úhlem, což výrazně usnadňuje každodenní používání!
• Snadné a bezproblémové upevnění - teploměr je na obou stranách opatřen přísavkou, takže jej můžete připevnit například na okenní sklo zvenku i zevnitř.
• Napájení z baterií - teploměr je napájen 1 baterií LR1130, která je součástí balení.

Rozhodněte se pro jednoduchost a pohodlí. Výběrem našeho elektronického univerzálního teploměru si zajistíte možnost měřit teplotu ve svém okolí - v interiéru i exteriéru! Teploměr má široký teplotní rozsah od -20 °C do +50 °C s přesností měření přibližně +/- 1 °C! Je napájen přiloženou baterií (1 x LR1130), má kompaktní rozměry a je opravdu lehký, takže jej snadno připevníte na jakýkoli skleněný povrch, jako je sklo, zrcadlo nebo dlaždice. Přísavný nástavec byl navržen tak, abyste mohli teploměr připevnit na obě strany okenního skla! I přes malé rozměry přístroje má teploměr velmi dobře čitelný displej, na kterém lze teplotu číst nejen při pohledu přímo před sebe, ale i ze strany. Díky bílému krytu se přístroj hodí do každého prostředí! Tento malý přístroj vám usnadní každodenní život a umožní vám sledovat změny teploty způsobem, který vám nejvíce vyhovuje! Už nikdy nebudete oblékat příliš lehce nebo naopak teple, vaše rostliny budou mít vždy optimální podmínky pro růst a vy zajistíte optimální teplotu pro vás i vaši rodinu!
Elektronický teploměr s přísavkou (-20 st. C do +50 st. C) | 2MEASURE, 170613 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Elektronický teploměr s přísavkou (-20 st. C do +50 st. C) | 2MEASURE, 170613 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy