Cena bez DPH: 176 Kč
Cena s DPH: 213 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 13 mm
šířka 65 mm
výška 125 mm
max. teplota: 50 °C
váha: 0.066 kg
barva: bílá
napájení: baterie
displej: ano
baterie ve standardu: ano
EAN kód: 5904816911312

Meteostanice - elektronická, sonda, bílá | 2MEASURE, 172802 - Popis:

Hledáte univerzální elektronický teploměr, který vám umožní neustále sledovat změny teploty uvnitř i venku? Objevte naši kompaktní multifunkční meteostanici v černé barvě!

• Multifunkční meteostanice - díky 1,3 m dlouhé sondě můžete sledovat teplotu v interiéru (0 °C ... +50 °C) i venku (-20 °C ... +50 °C)!
• Další funkce - hodiny s možností zobrazení času ve 12- a 24hodinovém režimu, budík s funkcí buzení a vestavěný kalendář - zpestřují využití tohoto přístroje a přinášejí vám ještě více výhod!
• Vestavěná paměť - umožňuje načtení minimálních a maximálních naměřených hodnot za posledních 24 hodin.
• Teplotní výstrahy a teplotní trendy - umožňují porovnávat změny teploty za delší časové období a upozorňují vás na dosažení nastavené minimální a maximální teploty!
• K zavěšení i ke stání - díky bílému provedení s velkým elektronickým displejem vypadá zařízení skvěle v jakémkoli prostředí. Vestavěná nožička usnadňuje postavení přístroje a otvor pro háček v zadním krytu umožňuje pohodlné zavěšení na zeď!
• Napájení z baterií - teploměr funguje na baterii 1xLR1130, kterou obdržíte spolu s teploměrem!


Multifunkční malá meteostanice je zařízení, které se hodí do každé domácnosti a je fantastickým nápadem na dárek! Tento kompaktní přístroj v sobě skrývá nepřeberné množství možností! Díky 1,3 m dlouhé sondě budete moci současně sledovat změny teploty v interiéru i venku - za oknem, na balkoně nebo terase. Sledujte vnitřní teplotu od 0 °C do 50 °C a venkovní teplotu od -20 °C do 50 °C s přesností +/- 1 °C!

Další funkce meteostanice vám umožní využívat zařízení ještě více! Vestavěná paměť přístroje umožňuje přečíst minimální a maximální hodnoty zaznamenané za posledních 24 hodin. Funkce termo upozornění umožňuje úkolovat hodnoty teploty a informovat vás, když teplota příliš klesne nebo stoupne! To je užitečné zejména v dětských pokojích, při pěstování náročných rostlin nebo při přípravě domácího nastavení vašich oblíbených nápojů! Teplotní graf vám umožní zkontrolovat historický průběh teplotních změn ve vašem prostředí!

Elektronický teploměr je vybaven i dalšími funkcemi: hodinami s budíkem a funkcí opakovaného buzení (pracujícími ve 12 a 24hodinovém režimu) a také vestavěným kalendářem!

Díky elegantnímu bílému pouzdru, kovové nožce, možnosti montáže na stěnu a velkému, dobře čitelnému displeji je přístroj ideální jak do moderních, tak i tradičnějších interiérů!

Mějte přehled o teplotě a zajistěte optimální podmínky ve svém prostředí!

Funkce zařízení
- Teplota vnitřní (0°C ... 50°C)
- Teplota vnější (-20°C ... 50°C)
- Přesnost měření teploty: +/- 1°C
- Hodiny s funkcí odložení,
- Minimální a maximální hodnoty teploty
- Kalendář a datum,
- Thermoalert a trendy změn teploty.
- Možnost umístění přístroje nebo jeho zavěšení na zeď.
- Sonda: 1,3 m délky
- Bateriové napájení - 1xLR1130 - dodáváno s přístrojem
Meteostanice - elektronická, sonda, bílá | 2MEASURE, 172802 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Meteostanice - elektronická, sonda, bílá | 2MEASURE, 172802 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy