Cena bez DPH: 673 Kč
Cena s DPH: 814 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 42 mm
šířka 165 mm
výška 84 mm
max. teplota: 60 °C
váha: 0.22 kg
barva: bílá
napájení: baterie
min. teplota: -20 °C
displej: ano
baterie ve standardu: ne
druh baterie:
  • AA
  • AAA
EAN kód: 5904816919042

Meteostanice RCC, DCF - elektronická, bezdrátová, osvětlená, externí senzor, bílá | 2MEASURE, 250102 - Popis:

Stylová sada, která se skvěle hodí do každého interiéru a je také zajímavým nápadem na dárek! Lesklá bílá meteostanice s elegantním senzorem v balení je zařízení, se kterým budete mít teplotu a vlhkost vždy pod kontrolou!

• Venku i uvnitř - bezdrátové čidlo, které je součástí stanice, umožňuje sběr měření venkovní teploty, kterou přenáší na vzdálenost přibližně 30 m! Pro zajištění stabilního spojení s venkovním čidlem je doba připojení k čidlu až 30 min.
• Vlhkost vzduchu pod kontrolou - s meteostanicí máte přehled o úrovni vlhkosti vzduchu. Ikony indikátorů komfortu vás rychle informují, zda je vaše prostředí příliš suché nebo příliš vlhké!
• Grafická předpověď počasí - údaje uvedené na displeji jsou obohaceny o grafické znázornění předpovědi počasí: slunečno, polojasno, zataženo a déšť!
• Další funkce - přístroj v naší nabídce obsahuje také rádiem řízené hodiny (DCF77 RCC) s možností nastavení budíku a buzení a také výběr data se dny v týdnu v 7 jazycích!
• Vestavěná paměť - umožňuje přečíst poslední minimální a maximální hodnotu teploty a také vnitřní vlhkost zaznamenanou během dne!

Hledáte meteostanici, která je funkční a zároveň dobře vypadá? Nemáte nápad na stylový a zároveň užitečný dárek? Naše bezdrátová meteostanice s čidlem a velkým modře podsvíceným displejem splní všechna vaše očekávání!

Zabudovaný teploměr vám umožní kontrolovat teplotu uvnitř i venku. Vlhkoměr vám umožní kontrolovat úroveň vlhkosti a ukazatel komfortu vás bude rychle informovat o odchylkách: příliš suchý nebo příliš vlhký vzduch. Rádiem řízené hodiny zobrazují čas ve formátu 12H nebo 24H a umožňují nastavení budíku a odložení, takže meteostanici můžete používat jako běžný budík! Funkčnost tohoto zařízení doplňuje užitečná vestavěná funkce výběru data se dny v týdnu v 7 jazycích a grafická předpověď počasí. A vestavěná paměť umožňuje odečíst poslední minimální a maximální hodnoty zaznamenané během měření v průběhu dne!

Objevte náš stylový a elegantní minimalistický přístroj. Díky bílé barvě, malým rozměrům, kovovému a lesklému povrchu a odpovídajícímu senzoru bude meteostanice vypadat skvěle v každé místnosti! Díky promyšlenému designu můžete stanici umístit kamkoli se vám zlíbí. Čidlo lze naopak díky výklopné noze zavěsit nebo umístit na rovný povrch!

Upozornění: Stanice je vybavena speciálním senzorem:
Stanice je určena pouze pro použití v interiéru - mimo místnost by měl být umístěn pouze samotný senzor! Aby bylo zajištěno stabilní spojení s externím senzorem, je doba připojení k senzoru až 30 min.
FUNKCE
- Měření vnitřní a vnější teploty
- Paměť pro minimální a maximální hodnoty vnější teploty
- Měření vnitřní vlhkosti (% relativní vlhkosti)
- Měření teploty ve °C a °F
- Kalendář (den, měsíc, rok, dny v týdnu v 7 jazycích)
- Hodiny s funkcí buzení a odložení budíku
- RCC - čas řízený rádiovým signálem DCF77
- Zobrazení času ve 12hodinovém nebo 24hodinovém režimu.
- Počasí (4 režimy: slunečno, částečně zataženo, zataženo a déšť)
- Podsvícený displej (modrá barva)
- Ikony indikátoru úrovně komfortu

TECHNICKÉ ÚDAJE
- Rozsah měření teploty vnitřní: 0°C až 50°C (32°F až 122°F)
- Rozsah měření teploty vnější: -20°C až 60°C (-4°F až 140°F)
- Tolerance/přesnost měření teploty: +/- 1°C (+/-2°F)
- Rozsah měření vlhkosti vnitřní: 20% ~ 90%
- Přesnost měření vlhkosti: +/-5%
- Čidlo má otvor pro zavěšení a výklopnou nožičku.

Bezdrátový senzor:
- Přenosová vzdálenost na volném prostranství: Na volném prostranství je vzdálenost: max. 30 m.
- Frekvenční pásmo: 433 MHz

Baterie:
- Meteorologická stanice: Alkalické baterie: 2 x AA 1,5 V LR6 - nejsou součástí balení.
- Senzor: 2 x alkalické baterie AAA 1,5 V LR03 - nejsou součástí balení.
Meteostanice RCC, DCF - elektronická, bezdrátová, osvětlená, externí senzor, bílá | 2MEASURE, 250102 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Meteostanice RCC, DCF - elektronická, bezdrátová, osvětlená, externí senzor, bílá | 2MEASURE, 250102 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy