Cena bez DPH: 54 Kč
Cena s DPH: 66 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 12 mm
šířka 38 mm
výška 146 mm
materiál: dřevo
max. teplota: 50 °C
váha: 0.042 kg
min. teplota: -20 °C
upevnění: nástěnné
EAN kód: 5904816011708

Pokojový teploměr se vzorem (-10 st. C do +50 st. C) 15 cm mix | BIOTERM, 010200 - Popis:

Pokud hledáte přesný a spolehlivý dřevěný vnitřní teploměr se snadno čitelnou stupnicí, máme pro vás ideální výrobek. Tento pokojový teploměr má nízkou toleranci odchylky +/- 1°C, a také široký rozsah měření od - 35°C do + 50°C. Díky snadné instalaci a vysoké kvalitě budete s nákupem nadmíru spokojeni. Teploměr má centrálně nalepenou kapiláru zasunutou do speciální drážky a kryt z pevného plastu, který chrání baňku kapiláry (odnímatelný po vybalení teploměru).

• Moderní design - dřevěný teploměr se dokonale hodí do každého interiéru a bude užitečnou dekorací vašich domácností.
• Pohodlné odečítání - přehledná, snadno čitelná stupnice vám umožní rychle a pohodlně zjistit teplotu v místnosti.
• Přesnost a preciznost - zařízení má nízkou toleranci odchylky - do +/- 1°C, a také široký rozsah měření od - 35°C do + 50°C.
• Bezpečná a snadná instalace - Teploměr má centrálně nalepenou kapiláru zasunutou do speciální drážky a kryt z pevného plastu, který chrání baňku kapiláry (odnímatelný po vybalení teploměru). Dodává se také s poutkem, které umožňuje zavěšení na hřebík nebo háček.
• Vysoká kvalita - jednou zakoupený výrobek vám bude sloužit po mnoho let, aniž by ztrácel svůj atraktivní vzhled nebo své vlastnosti.

Vnitřní pokojový teploměr je mimořádně užitečné a potřebné zařízení, které vám umožní kontrolovat teplotu ve vaší domácnosti a díky atraktivnímu designu dokonale zapadne do každého interiéru. Teploměr má snadno čitelnou stupnici pro odečítání teploty ve stupních Celsia (rozsah měření od - 35°C do + 50°C). Extrémně přesné a precizní - nízká tolerance chyb na +/- 1°C. Teploměr má centrálně nalepenou kapiláru zasunutou do speciální drážky a kryt z pevného plastu, který chrání baňku kapiláry (odnímatelný po vybalení teploměru). Dodává se také s poutkem, které umožňuje zavěšení na hřebík nebo háček. Pokud se rozhodnete pro tento typ zařízení, máte jistotu, že vám bude sloužit dlouhou dobu.

Upozornění: Vzor a barva jsou zasílány náhodně.
Pokojový teploměr se vzorem (-10 st. C do +50 st. C) 15 cm mix | BIOTERM, 010200 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Pokojový teploměr se vzorem (-10 st. C do +50 st. C) 15 cm mix | BIOTERM, 010200 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy