Cena bez DPH: 51 Kč
Cena s DPH: 62 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 12 mm
šířka 37 mm
výška 148 mm
materiál: dřevo
max. teplota: 50 °C
váha: 0.032 kg
min. teplota: -20 °C
upevnění: nástěnné
EAN kód: 5904816001051

Pokojový teploměr se vzorem (-20 st. C do +50 st. C) 15 cm | BIOTERM, 010300 - Popis:

Dřevěný pokojový teploměr s širokou stupnicí vám umožní měřit teplotu v místnosti od -20 °C do +50 °C! Vyberte si výrobek vyrobený v Polsku. Vyberte si vysokou kvalitu za atraktivní cenu!

• Teplota už vás nikdy nepřekvapí - s naším pokojovým teploměrem budete vždy vědět, jaká je teplota ve vašem okolí, a budete tak moci zajistit optimální podmínky!
• Odolný a robustní - kapilární baňka je chráněna pevným plastem, který se při vybalování teploměru sejme. Při objednávce tohoto výrobku se tedy nemusíte obávat, že se při přepravě rozbije!
• Velmi přesný - teploměr zaručuje velmi nízkou toleranci odchylky přibližně +/- 1 °C v celém rozsahu teplot od -20 °C do + 50 °C.
• Přehledná stupnice měření - centrálně umístěná kapilára usnadňuje zjištění teploty při pohledu na teploměr z přímého směru i pod úhlem.
• Elegantní a vkusný teploměr vyrobený v Polsku z vysoce kvalitního dřeva má centrálně nalepenou kapiláru, klenutý povrch a otvor na háček umístěný v zadní části krytu.

Hledáte spolehlivý teploměr, který se hodí do každého interiéru a zároveň vám poskytne přesné výsledky? Vyberte si náš dřevěný pokojový teploměr vyrobený v Polsku. Odolný a robustní - vyrobený z kvalitního dřeva má centrálně lepenou kapiláru a pevnou plastovou ochranu baňky. Díky tomu můžete teploměr přepravovat bez obav z jeho rozbití. Ochranný kryt lze při vybalování teploměru velmi snadno sejmout. Pořiďte si náš pokojový teploměr a mějte teplotu vždy pod kontrolou! Velmi přesná stupnice teploměru vám umožní měřit v místnostech s velmi nízkými teplotami až do -20 °C! Teploměr tak můžete používat nejen v obývacím pokoji, ložnici nebo dětském pokoji, ale také například ve spíži nebo garáži. Horní hranice měření teploměru je +50 °C a tolerance nepřesnosti je přibližně +/- 1 °C, takže víte, že údaje jsou velmi přesné! Přehledná měřící stupnice teploměru umožňuje odečítat naměřené hodnoty jak přímo, tak i mírně pod úhlem. Teploměr se velmi snadno instaluje - v zadní části pouzdra má speciální vybrání, které umožňuje zavěšení na háček nebo hřebík. Teploměr můžete také přilepit na zeď pomocí lepicí pásky (není součástí balení).

Upozornění: Vzhledem k výrobě teploměrů z přírodního dřeva se jejich barva může lišit. Teploměr se prodává v různých provedeních: se vzorem a bez vzoru. Vzor a barva jsou zasílány náhodně.
Pokojový teploměr se vzorem (-20 st. C do +50 st. C) 15 cm | BIOTERM, 010300 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Pokojový teploměr se vzorem (-20 st. C do +50 st. C) 15 cm | BIOTERM, 010300 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy