Cena bez DPH: 53 Kč
Cena s DPH: 64 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 9 mm
šířka 43 mm
výška 165 mm
materiál: dřevo
max. teplota: 50 °C
váha: 0.031 kg
barva:
  • přírodní
  • zlatá
min. teplota: -10 °C
upevnění: nástěnné
EAN kód: 5904816018219

Pokojový teploměr se zlatou stupnicí (-10 st. C do +50 st. C) 16 cm | BIOTERM, 010700 - Popis:

Malý elegantní pokojový teploměr ze dřeva se zlatou stupnicí vám umožní mít teplotu ve vašem prostředí vždy pod kontrolou Chcete vědět, jaká je teplota ve vašem obývacím pokoji, ložnici nebo dětském pokoji? Vyberte si výrobek z naší nabídky a užijte si vysokou kvalitu za atraktivní cenu!

• Kompaktní rozměry - výška teploměru: 16,5 cm a šířka: je určen pro vnitřní použití formou zavěšení - snadno pro něj najdete místo na každé stěně.!
• Přehledná stupnice - i přes malé rozměry výrobku má teploměr velmi přehlednou stupnici, takže se nemusíte obávat, že byste měli potíže s přečtením měření.
• Elegantní design - zlatá podložka stupnice a prvky ve stejné barvě fantasticky kontrastují se dřevem teploměru. Model je mimořádně elegantní a najde své místo v interiérech jakéhokoli stylu.
• Přesné měření - teploměr neobsahuje rtuť a dokáže měřit teploty od -10 °C do +50 °C (pouze stupnice Celsia) s přesnost maximálně +/- 1 °C!
• Robustní konstrukce - Pevná konstrukce dřevěného teploměru, kovové rukojeti a pevné uchycení skleněné kapiláry znamenají, že se z něj budete moci těšit po dlouhou dobu!

Chcete vždy znát přesnou teplotu v místnosti, ve které se právě nacházíte? Tento kompaktní tradiční dřevěný teploměr vám umožní měřit přesně od -10 °C do + 50 °C s maximální odchylkou +/- 1 °C! Od této chvíle budete vždy vědět, zda je v dětském pokoji správná teplota nebo zda je při kvašení vína nastavena správná teplota! Pevná konstrukce a pevné uchycení kapiláry, stejně jako elegantní design se zlatými prvky, umožňují snadné zavěšení výrobku v jakémkoli interiéru - ať už doma, v kanceláři nebo ve vaší firmě! Teploměr je vyroben ze dřeva a kovu, neobsahuje rtuť a je vhodný k zavěšení. Jeho snadno čitelná stupnice umožňuje bez problémů správně určit teplotu - a to i starším lidem! Teplota se měří na stupnici Celsia. Kapilára je vyrobena ze skla.

Upozornění: Barva teploměru je zasílána náhodně.
Pokojový teploměr se zlatou stupnicí (-10 st. C do +50 st. C) 16 cm | BIOTERM, 010700 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Pokojový teploměr se zlatou stupnicí (-10 st. C do +50 st. C) 16 cm | BIOTERM, 010700 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy