Cena bez DPH: 60 Kč
Cena s DPH: 72 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 1 mm
šířka 20 mm
výška 145 mm
max. teplota: 40 °C
váha: 0.001 kg
barva: černá
EAN kód: 5908277715694

Teploměr z tekutých krystalů (0 st. C do +40 st. C) 15 cm | BIOTERM, 080201 - Popis:

Připravujete domácí vína, piva nebo likéry? Chcete, aby vaše dorty a zákusky vydržely co nejdéle čerstvé? Nebo jste vášnivými akvaristy a chcete udržet své rostliny a rybičky v akváriu v pohodlí? Máme pro vás odpověď! Objevte náš teploměr z tekutých krystalů, samolepicí a velmi snadno použitelný!

• Tekuté krystaly - nalepené na výrobku, indikují teplotu na základě kontaktu s ním, což umožňuje snadnou bezkontaktní kontrolu teploty.!
• Univerzální použití - ideální k nalepení na láhve s nápoji, krabice s jídlem, dorty a koláče, stejně jako na akvária a fermentační nádoby..
• Samolepicí - jeho instalace je hračka a teploměr je navíc opatřen ochrannou fólií, kterou lze odstranit nebo ponechat.
• Široký teplotní rozsah - teploměr s tekutými krystaly v naší nabídce umožňuje měření teploty od 0 °C do +40 °C.
• Snadno čitelná stupnice - barva podsvícení pod číslicí udává teplotu: zelené podsvícení je správná teplota, červené podsvícení je rozsah teplot nad správnou teplotou, modré podsvícení udává teploty pod správnou teplotou.

Tento samolepicí teploměr na tekuté krystaly je vhodnou pomůckou pro každého, kdo potřebuje přesně měřit teplotu potravinářských výrobků a hledá také pomůcku ideální pro kontrolu teploty kvašení vína a piva. S tímto teploměrem můžete také snadno kontrolovat teplotu akvárií.


Díky svislému podlouhlému tvaru a samolepicímu pásku se teploměr velmi snadno používá. Stačí jej jednoduše přilepit na vnější stranu lahví, kvasných nádob, karaf nebo akvárií a on okamžitě osvětlí teplotu produktu příslušnou barvou. Ochrannou fólii, ve které je teploměr dodatečně upevněn. lze podle vašich preferencí odstranit nebo ponechat.

Barva podsvícení pod číslicí udává teplotu. Zelené podsvícení se objeví, když je teplota správná, červené podsvícení je rozsah teplot nad správnou, modré podsvícení indikuje teploty pod správnou. Čitelnost stupnice je dále zdůrazněna černým pozadím celého teploměru.

Výrobek umožňuje měření v rozmezí 0 °C až +40 °C a bude ideální pro kontrolu teplot kvašení při výrobě domácího piva a vína. Jedná se o velmi pohodlný a praktický způsob kontroly teploty, který vám jistě usnadní kulinářský a kvasný život!
Teploměr z tekutých krystalů (0 st. C do +40 st. C) 15 cm | BIOTERM, 080201 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Teploměr z tekutých krystalů (0 st. C do +40 st. C) 15 cm | BIOTERM, 080201 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy