Cena bez DPH: 40 Kč
Cena s DPH: 49 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 1 mm
šířka 18 mm
výška 130 mm
max. teplota: 30 °C
váha: 0.002 kg
barva: černá
min. teplota: 16 °C
EAN kód: 5904816910575

Teploměr z tekutých krystalů (+16 st. C do +30 st. C) 13 cm | BIOTERM, 080200 - Popis:

Samolepicí teploměr s tekutými krystaly je praktickým a pohodlným řešením pro každého, kdo potřebuje přesně měřit teplotu potravin a kontrolovat teplotu kvašení při výrobě domácího vína a piva. Tento kompaktní teploměr vám také umožní postarat se o optimální teplotu ve vašem akváriu!

• Multifunkční - používá se k měření teploty vína, piva, nápojů, ke kontrole kvašení při výrobě piva a domácí výrobě vína a také pro akvaristické účely.
• Snadné použití - samolepicí teploměr z tekutých krystalů ukazuje teplotu povrchu, na který je nalepen.
• Pohodlná aplikace - jednoduše ji nalepte na vnější stranu láhve, fermentační nádoby, karafy nebo akvária a sledujte ukazatele na stupnici teploměru.
• Přesné měření - teploměr s tekutými krystaly ukazuje teplotu od +16 °C do +30 °C na základě kontaktu s produktem, jehož teplota se měří, takže víte, kdy je třeba vaše prostředí, potraviny nebo akvárium ochladit nebo ohřát!
• Snadno čitelná stupnice - barva podsvícení se mění v závislosti na teplotě, což umožňuje rychlý odečet výsledku měření

Teploměr z tekutých krystalů je ideálním nástrojem pro snadné sledování teploty potravinářských výrobků. Je také velmi užitečný pro pivovarníky a vinaře, kteří chtějí sledovat proces kvašení při výrobě vlastních nápojů. V neposlední řadě lze tento teploměr využít také v akvaristice, kde je kontrola teploty vody zásadní pro zdraví a pohodu ryb a rostlin.

Díky tvaru teploměru v podobě proužku o šířce 1,8 cm a výšce přibližně 13 cm je velmi praktický a snadno se používá. Lze jej nalepit (pomocí samolepicí pásky na zadní straně teploměru) např. na vnější stranu lahví, obalů od potravin, fermentačních nádob, balónků nebo akvárií, což umožňuje sledovat teplotu, aniž by bylo nutné nádoby otevírat a vystavovat je kontaminaci. Teploměr je mimo jiné ideální pro umístění na obaly dortů a zákusků, u nichž je mimořádně důležité, aby se v nich výrobky udržovaly ve správných podmínkách.

Díky technologii tekutých krystalů teploměr zobrazuje teplotu v rozmezí +16 °C až +30 °C na kontaktní bázi. Černá barva teploměru ještě více zdůrazňuje barvu podsvícení ukazatele teploty. Snadno tak zjistíte, zda je teplota taková, jaká je uvedena na stupnici (zelená barva), o něco vyšší (modrá barva) nebo o něco nižší (žlutohnědá barva).

Souhrnně lze říci, že teploměr s tekutými krystaly je velmi užitečným nástrojem pro každého, kdo potřebuje sledovat teplotu potravin, proces kvašení nebo teplotu v akváriu. Díky svým kompaktním rozměrům a snadnému použití bude tento teploměr skvělým doplňkem vaší kuchyňské nebo akvaristické výbavy.
Teploměr z tekutých krystalů (+16 st. C do +30 st. C) 13 cm | BIOTERM, 080200 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Teploměr z tekutých krystalů (+16 st. C do +30 st. C) 13 cm | BIOTERM, 080200 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy