Novinka
Bestseller
Cena bez DPH: 43 Kč
Cena s DPH: 52 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 75 mm
šířka 75 mm
výška 16 mm
materiál: plast
max. teplota: 50 °C
váha: 0.02 kg
min. teplota: -50 °C
EAN kód: 5904816012477

Univerzální teploměr průhledný, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) | BIOTERM, 025000 - Popis:

Přesný bimetalový teploměr čtvercového tvaru z průhledného plastu.

• Přesné měření - teploměr umožňuje měřit teplotu od - 50 °C do + 50 °C a od - 60°F do + 120°F s tolerancí chyby +/- 1° díky použití bimetalového obvodu uvnitř čidla teploměru..
• Samolepicí - po okrajích teploměru jsou kousky samolepicí pásky, díky nimž je připevnění teploměru rychlé a bezproblémové a samotný teploměr drží pevně a stabilně..
• Minimalistický design - teploměr je vyroben z průhledného plastu a jeho stupnice je vytištěna přímo na plastu. Teploměr je proto na průhledných plochách téměř neviditelný.!
• Kompaktní a elegantní - teploměr dokonale zapadne do každého interiéru a je užitečnou ozdobou například oken.
• Vysoká kvalita - jednou zakoupený výrobek vám bude sloužit po mnoho let, aniž by ztrácel svůj atraktivní vzhled nebo své vlastnosti.

Teploměr má dvě stupnice (vnější ve stupních Celsia a vnitřní ve stupních Fahrenheita), které jsou vytištěny přímo na plastu. Po okrajích teploměru jsou kousky lepicí pásky, díky nimž je zařízení po připevnění velmi stabilní. Má nízkou toleranci odchylky - pomocí bimetalového obvodu uvnitř čidla teploměru dokáže měřit teploty od - 50 °C do + 50 °C a od - 60°F do + 120°F s tolerancí chyby +/- 1°. Teploměr by měl být připevněn k rovným, průhledným povrchům, např. okenním tabulím.

Díky snadné instalaci a vysoké kvalitě budete s nákupem nadmíru spokojeni.

Používání: Teploměr by měl být připevněn na rovné, průhledné povrchy, např. skleněné tabule. Povrch, na který má být teploměr přilepen, se důkladně umyje (např. prostředkem na mytí nádobí), osuší a odmastí (např. lihem). Poté se odstraní papír chránící vrstvu lepidla a teploměr se na něj opatrně přitlačí. Dbejte na to, abyste jej nelepili za silných mrazů nebo za deště, protože to může ztížit jeho připevnění.
Univerzální teploměr průhledný, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) | BIOTERM, 025000 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Univerzální teploměr průhledný, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) | BIOTERM, 025000 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy