Cena bez DPH: 49 Kč
Cena s DPH: 59 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 15 mm
šířka 90 mm
výška 90 mm
materiál: plast
max. teplota: 50 °C
váha: 0.029 kg
min. teplota: -50 °C
EAN kód: 5904816012439

Univerzální teploměr s vlhkoměrem průhledný, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) | BIOTERM, 024800 - Popis:

Přesný bimetalový teploměr čtvercového tvaru z průhledného plastu navíc vybavený vlhkoměrem pro měření vlhkosti vzduchu.

• Dva v jednom - ve spodní části teploměru je také vlhkoměr s grafickou, jednoduchou a barevnou stupnicí, takže můžete snadno kontrolovat úroveň vlhkosti!
• Přesné měření - teploměr dokáže měřit teplotu vzduchu od -50 °C do +50 °C s přesnost +/- 2 °C pomocí bimetalového obvodu uvnitř čidla teploměru.
• Samolepicí - na okrajích teploměru jsou kousky samolepicí pásky, díky nimž je jeho připevnění rychlé a bezproblémové a samotný teploměr drží pevně a stabilně.
• Minimalistický design, kompaktní rozměry - teploměr má malé rozměry (90 × 90 mm), je vyroben z průhledného plastu a stupnice je vytištěna přímo na plastu.
• Vysoká kvalita - jednou zakoupený výrobek vám bude sloužit po mnoho let, aniž by ztrácel svůj atraktivní vzhled nebo své vlastnosti.

Stupnice teploměru umožňuje měřit teplotu v rozmezí od - 50 °C do + 50 °C s přesnost +/- 2 °C. Vlhkoměr ve spodní části teploměru je naproti tomu vybaven jednoduchou barevnou grafickou stupnicí, která usnadňuje kontrolu vlhkosti vzduchu. Teploměr je vybaven samolepicími páskami, díky nimž jej můžete snadno a rychle připevnit na rovné povrchy, například skleněné tabule. Díky snadné instalaci a vysoké kvalitě budete s nákupem nadmíru spokojeni.

Upozornění: Před použitím teploměru je třeba povrch důkladně umýt (např. prostředkem na mytí nádobí), osušit a odmastit (např. lihem). Poté odstraňte papír chránící vrstvu pásky a přilepte teploměr, přičemž jej pečlivě přitlačte. Silné mrazy nebo deštivé dny mohou ztížit připevnění.

Používání:

Teploměr by měl být připevněn k rovným průhledným povrchům, například ke sklu. Povrch, na který má být teploměr přilepen, se důkladně umyje (např. prostředkem na mytí nádobí), osuší a odmastí (např. lihem). Poté se odstraní papír chránící vrstvu lepidla a teploměr se na něj opatrně přitlačí. Dbejte na to, abyste jej nelepili za silných mrazů nebo za deště, protože to může ztížit jeho připevnění.
Univerzální teploměr s vlhkoměrem průhledný, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) | BIOTERM, 024800 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Univerzální teploměr s vlhkoměrem průhledný, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) | BIOTERM, 024800 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy