Cena bez DPH: 47 Kč
Cena s DPH: 57 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 23 mm
šířka 72 mm
výška 125 mm
materiál: plast
max. teplota: 50 °C
váha: 0.02 kg
min. teplota: -50 °C
EAN kód: 5904816012378

Univerzální teploměr, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) Ø 7,2 cm | BIOTERM, 024500 - Popis:

Přesný kruhový bimetalový teploměr z průhledného plastu. Teploměr je opatřen rukojetí s vrstvou lepicí pásky.

• Přesné měření - teploměr dokáže měřit teplotu vzduchu od - 50 °C do + 50 °C s nízkou přesnost +/- 2°.
• Samolepicí - na výsuvné rukojeti teploměru jsou kousky samolepicí pásky, které umožňují rychlé a bezproblémové připevnění a samotné zařízení drží pevně a stabilně.
• Minimalistický design - teploměr je vyroben z průhledného plastu, na kterém je přímo vytištěna stupnice. Teploměr je proto na průhledných plochách téměř neviditelný!
• Kompaktní a elegantní - teploměr dokonale zapadne do každého interiéru a je užitečnou dekorací, např. na okna. Otočný číselník teploměru lze nastavit do mnoha úhlů a v případě potřeby jej lze sejmout (např. k umytí okna).
• Vysoká kvalita - jednou zakoupený výrobek vám bude sloužit po mnoho let, aniž by ztrácel svůj atraktivní vzhled nebo své vlastnosti.

Má stupnici ve stupních Celsia vytištěnou přímo na plastu. Na výsuvném úchytu jsou kousky lepicí pásky, které umožňují rychlé a bezproblémové připevnění, a samotný teploměr drží pevně a stabilně. Má nízkou toleranci odchylky - dokáže měřit teplotu vzduchu od - 50 °C do + 50 °C s nízkou přesnost +/- 2°. Teploměr by měl být připevněn na rovné, průhledné povrchy, jako je například okenní sklo. Dokonale se hodí do každého interiéru a je užitečnou dekorací, např. na okna. Otočný číselník teploměru lze nastavit v mnoha úhlech a v případě potřeby jej lze odstranit (např. za účelem čištění okna). Díky snadné instalaci a vysoké kvalitě budete s nákupem nadmíru spokojeni.

Upozornění: Povrch, na který má být teploměr přilepen, musí být důkladně očištěn (např. prostředkem na mytí nádobí), vysušen a odmaštěn (např. lihem). Poté odstraňte z úchytu papír chránící lepicí vrstvu a přilepte teploměr, přičemž jej pečlivě přitlačte. Dbejte na to, abyste jej nelepili za silných mrazů nebo deště, protože by se tím mohlo ztížit jeho upevnění.
Univerzální teploměr, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) Ø 7,2 cm | BIOTERM, 024500 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Univerzální teploměr, samolepicí (-50 st. C do +50 st. C) Ø 7,2 cm | BIOTERM, 024500 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy