Cena bez DPH: 73 Kč
Cena s DPH: 88 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 22 mm
šířka 77 mm
výška 203 mm
materiál:
  • plast
  • kov
  • lepenka
max. teplota: 50 °C
váha: 0.05 kg
barva:
  • nerez (inox)
  • bílá
min. teplota: -50 °C
EAN kód: 5904816012088

Venkovní teploměr s kovovým rámem (-50 st. C do +50 st. C) 20 cm | BIOTERM, 020600 - Popis:

Přesný kulatý teploměr z průhledného plastu bez obsahu rtuti. Má speciální úchyty - držáky s lepicí páskou, které umožňují připevnění teploměru (bez vrtání otvorů) na okenní rámy z plastu, hliníku nebo dřeva. Držáky mají také otvory, aby bylo možné teploměr v případě potřeby dodatečně přišroubovat. Důležité je, že teploměr lze namontovat na pravou i levou stranu okna.

• Bez rtuti - tento inovativní teploměr na bázi teploměrné kapaliny vám umožní kontrolovat teploty od -50 °C do +50 °C.
• Přesné měření - teploměr dokáže měřit teploty od - 50 °C do + 50 °C s nízkou přesnost +/- 1 °C.
• Snadná instalace, žádné vrtání - kromě otvorů jsou úchyty teploměru opatřeny kousky lepicí pásky, díky nimž je připevnění rychlé a bezproblémové a samotné zařízení drží pevně a stabilně.
• Minimalistický design - teploměr je vyroben z bílého plastu, stupnice je vytištěna na kartonové podložce a je umístěna ve skleněné trubičce. Odolný kovový plášť a pochromované úchyty zajišťují, že teploměr bude vypadat atraktivně po velmi dlouhou dobu.!
• Kompaktní a elegantní - teploměr se dokonale hodí do každého interiéru a je užitečnou dekorací například na okna nebo balkonové dveře.

Teploměr umožňuje sledovat teplotu v rozmezí -50 °C až +50 °C s nízkou tolerancí chyby +/- 1 °C a je založen na teploměrné kapalině, která se skládá ze směsi toluenu (používaného jako rozpouštědlo) s parafínem a barvivem. Nemusíte se tedy obávat úniku škodlivé rtuti z teploměru při náhodném rozbití! Teploměr je vyroben z bílého plastu, stupnice je vytištěna na kartonové podložce a je umístěna ve skleněné trubici. Díky odolnému kovovému obalu a pochromovaným úchytům bude vypadat atraktivně po velmi dlouhou dobu! Teploměr se vyznačuje snadnou montáží - na úchytech teploměru jsou kromě otvorů také kousky lepicí pásky, díky nimž je jeho upevnění rychlé a bezproblémové (na pravé i levé straně okénka).

UPOZORNĚNÍ: Teploměr je nejlépe umístit na místo, které není vystaveno přímému slunečnímu světlu. Příliš mnoho slunečního světla může způsobit vyblednutí tisku na podložce. Přímé vystavení slunečnímu záření, zejména v létě, může způsobit zvýšení teploty na více než 50 °C, rozpínání kapaliny a prasknutí kapiláry. Teploměr se vyznačuje tím, že jej lze namontovat na pravou nebo levou stranu okna. Pro změnu směru montáže je třeba otočit úchyty teploměru, aniž by bylo nutné je vyjmout ze zátek.
Venkovní teploměr s kovovým rámem (-50 st. C do +50 st. C) 20 cm | BIOTERM, 020600 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Venkovní teploměr s kovovým rámem (-50 st. C do +50 st. C) 20 cm | BIOTERM, 020600 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy