Cena bez DPH: 53 Kč
Cena s DPH: 64 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 30 mm
šířka 67 mm
výška 231 mm
materiál:
  • plast
  • sklo
  • lepenka
max. teplota: 50 °C
váha: 0.06 kg
min. teplota: -70 °C
EAN kód: 5908277712730

Venkovní teploměr s průhlednou stupnicí (-70 st. C do +50 st. C) 23 cm mix | BIOTERM, 020510 - Popis:

Nalepovací nebo šroubovací teploměr, který je vhodný pro umístění za okno každého domu nebo bytu. Díky jednoduchému jednobarevnému krytu a průhledné stupnici diskrétně zapadne do stylu každé místnosti a designu terasy nebo balkonu.

• Tento inovativní kulatý teploměr o rozměrech 23 cm x 3 cm je užitečný v každé roční době. Umožňuje rychlou kontrolu venkovní teploty vzduchu. Teploměr má rozsah od - 40 do + 50 °C (+/- 1 °C).
• Snadná instalace - teploměr je vybaven speciální lepicí páskou, která umožňuje jeho pevné připevnění bez vrtání otvorů. Pokud však dáváte přednost přišroubování - i to je možnost.
• Pro jakékoliv okno - připevnění teploměru je velmi jednoduché a rychlé, ať už se připevňuje na okenní rám z plastu, hliníku nebo dřeva. Díky pohyblivým úchytům lze teploměr namontovat na pravou i levou stranu okna..
• Minimalistický design - inovativní, ale jednoduchý design a průhledná stupnice teploměru působí "lehce“, ale zároveň moderně a elegantně a vytváří harmonický celek se stylem každého interiéru nebo terasy.
• Přehledná a odolná stupnice - správná velikost číslic na stupnici zajišťuje snadné zjištění teploty. Stupnice je odolná proti vyblednutí.
• Bezrtuťový - kapalina teploměru neobsahuje rtuť, teploměr je zcela bezpečný.
• Odolnost vůči povětrnostním vlivům - teploměr je dobře uzpůsoben pro slunce, vítr, déšť a mráz a vždy bude profesionálně plnit svou funkci.

Můžete jej snadno namontovat na okenní rámy z plastu, hliníku nebo dřeva. Díky speciálním koncovkám lepicí pásky lze teploměr rychle připevnit na vybrané místo - podle potřeby buď na pravou, nebo levou stranu okna, což zase umožňují jeho pohyblivé úchyty.

Velikost teploměru (23 cm x 3 cm) zajišťuje optimální čitelnost hodnot uvedených na stupnici a zároveň zachovává elegantní proporce. Čtení převládající venkovní teploty je nyní rychlým a skutečně přehledným potěšením!

Upozornění: Teploměr by měl být umístěn na místě, které není vystaveno přímému slunečnímu světlu. Příliš mnoho slunečního světla může způsobit zvýšení teploty na více než 50 °C, rozpínání kapaliny a prasknutí kapiláry.

Teplotní rozsah: od - 40 do +50°C

Přesnost: +/- 1°C

Montáž: přilepení nebo přišroubování k okennímu rámu.

Bezrtuťový

Barvy zátek a úchytů: bílá nebo hnědá

Upozornění: Barvu teploměru zasíláme náhodně.
Venkovní teploměr s průhlednou stupnicí (-70 st. C do +50 st. C) 23 cm mix | BIOTERM, 020510 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Venkovní teploměr s průhlednou stupnicí (-70 st. C do +50 st. C) 23 cm mix | BIOTERM, 020510 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy