Cena bez DPH:
53034 Kč 66292 Kč 66292 Kč
Cena s DPH:
64171 Kč 80214 Kč 80214 Kč

Nejnižší cena za posledních 30 dní - 80214 Kč

Dostupnost: 5 dnů
Množství na skladě: 1-2 ks
Náklady za dopravu: od 0 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
délka 286 mm
šířka 387 mm
výška 473 mm
objem: 8 l
materiál:
  • nerezová ocel
  • polykarbonát
  • hliník
napětí: 400 V
příkon: 1.5 kW
max. otáčky: 3000 ot./min
min. otáčky: 1500 ot./min

Kutr se dvěma rychlostmi - ACTIVE K-82 | HENDI, 1050850 - Popis:

Zařízení je určené ke krájení, sekání, mletí a mixování všech druhů produktů, jako je zelenina a bylinky, syrové i vařené ryby a maso, ovoce, ořechy nebo kostky ledu.
Ideální pro přípravu pěny, pyré, omáček, polévek, nakrájeného masa na sekanou nebo tatarák, bramborového pyré, zeleninového nebo ovocného pyré, například másla s bylinkami, majonézou, moučkovým cukrem nebo i na hnětení všech druhů těsta.
Rozdíl mezi kutry a emulgátory spočívá v tom, že emulgátory jsou speciálně navrženy pro práci s kapalinami. Emulgátory jsou navíc vybaveny ruční stěrkou pro dosažení ještě homogennější směsi.
Robustní konstrukce z nerezové oceli a hliníku je navržena pro intenzivní a bezproblémový provoz a zajišťuje vysokou pevnost a odolnost vůči pracovním podmínkám
Ergonomie a ovládání víka z vysoce odolného polykarbonátu s otvorem pro zátku, který umožňuje přidávání přísad za chodu zařízení
Práce s nejkřehčími produkty díky pulznímu režimu se nůž nezahřívá
Dva bezpečnostní mikrospínače na nádobě a víku • motor se automaticky vypne po vyjmutí víka a/nebo nádoby
Jsou mimořádně účinné a efektivní a během několika sekund s nimi nakrájíte, umelete, rozmixujete a rozdrtíte jakýkoli produkt. V závislosti na vašich potřebách je lze doplnit zubatými (vroubkovanými), hladkými nebo děrovanými noži.
Snadno se používají a mají širokou škálu využití. Výkonný asynchronní dvourychlostní motor zajišťuje účinnost a vynikající výsledky sekání různých výrobků. Volitelné zubaté (vroubkované), hladké nebo perforované nože navíc splňují všechny potřeby uživatelů.
Kutr se dvěma rychlostmi - ACTIVE K-82 | HENDI, 1050850 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Kutr se dvěma rychlostmi - ACTIVE K-82 | HENDI, 1050850 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy