Cena bez DPH: 105 Kč
Cena s DPH: 127 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 270 mm
objem: 0.44 l
materiál: sklo
váha: 0.296 kg
průměr: 62 mm
počet v sadě: 6 ks
EAN kód: 5904816004571

Láhev 440 ml s uzávěrem - 6 ks. | BROWIN, 631332 - Popis:

Sada 6 průhledných lahví z vysoce kvalitního skla s objemem 440 ml a šroubovacím víčkem. Vhodné pro skladování domácích vín, likérů, likérů a džusů!

• Vysoká kvalita - sada 6 lahví s objemem 440 ml, vyrobených ze silného průhledného skla se všemi atesty umožňujícími styk s potravinami, včetně těch obsahujících alkohol.
• Šetrnost k životnímu prostředí - výběrem skleněných lahví sázíte na opakovaně použitelný výrobek, který lze opakovaně recyklovat. Lahve lze mýt v myčce nádobí a pro dezinfekci je lze oplachovat.
• Elegantní tvar - univerzální štíhlý tvar láhve s mírným prohloubením na dně se skvěle vyjímá ve spíži, domácím baru nebo na hodovním stole.
• Vhodné k pasterizaci - díky silnému sklu, z něhož jsou lahve vyrobeny, v nich můžete nejen skladovat likéry, vína a likéry, ale také v nich například pasterizovat džusy, aniž byste se obávali jejich prasknutí!
• Včetně víček na láhve - výběrem našeho produktu získáte sadu 6 lahví s odpovídajícími zlatými víčky 28/18 mm.

Při přípravě domácích vín, likérů, likérů a šťáv - vsaďte na kvalitní lahve. Přesně taková je naše sada 6 - ze silného průhledného skla - lahví s objemem 440 ml. Každá láhev je opatřena zlatým víčkem s rozměry 28/18 mm. Robustní sklo, z něhož je sada vyrobena, je vhodné nejen k uchovávání domácích likérů, ale také k pasterizaci domácích šťáv - bez obav, že se láhev rozbije! Elegantní tvar - díky univerzálnímu, štíhlému tvaru a jemnému vroubkování na dně bude každá láhev vypadat dobře nejen ve spíži, v baru nebo na stole, ale naplněná delikatesami se stane i skvělým nápadem na dárek pro vaše blízké! Rozhodněte se pro ekologický a k životnímu prostředí šetrný materiál. Vyberte si sklo, které lze opakovaně recyklovat, nepředstavuje žádné riziko pro přírodu, umožňuje kontakt s potravinami - včetně potravin obsahujících alkohol, a je ideální pro mytí v myčce a oplachování kvůli dezinfekci! S touto sadou bude skladování domácích nápojů snadné, bezpečné a bezproblémové!
Láhev 440 ml s uzávěrem - 6 ks. | BROWIN, 631332 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev 440 ml s uzávěrem - 6 ks. | BROWIN, 631332 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy