Cena bez DPH: 251 Kč
Cena s DPH: 304 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 25-99 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 180 mm
objem: 0.5 l
materiál: sklo
váha: 0.348 kg
průměr: 85 mm
počet v sadě: 4 ks
EAN kód: 5904816006193

Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem 2-barevný Slivovitz - 4 ks. | BROWIN, 631719 - Popis:

Oceňujete chuť domácí slivovice? Rádi hodujete se svými blízkými u domácích nápojů? Ať jsou vaše výrobky nejen chutné a voňavé, ale také skvěle vypadají! Při stáčení zvolte speciální, k tomu určenou láhev s dekorativním stříbrno fialovým potiskem v podobě nápisu SLIVOVITZ a grafiky švestkového ovoce! Kvalitní sklo a objem 500 ml zajistí, že váš bar nebude mít o místo pro vaše speciality nouzi! Takto zabalený domácí nápoj je také ideálním nápadem na dárek!

• Vysoce kvalitní - láhev je vyrobena z čirého skla - je určena především pro destiláty na bázi vodky, zejména domácí slivovice!
• Díky nezaměnitelnému tvaru - popraskanému tvaru láhve, objemem 0,5 l a praktickému úchytu se láhev nejen pohodlně používá, ale také dobře vypadá při každé příležitosti.
• Věnováno slivovici - stříbrný a fialový potisk s nápisem SLIVOVITZ a grafikou švestek dodává nápoji v této láhvi elegantní nádech. Uložením švestkového produktu do takové sklenice se navíc už nemusíte starat o etikety!
• Skvělý dárek - sklenice s originálním potiskem naplněná domácím alkoholem je vhodná jako dárek, ať už k návštěvě přátel, jmeninám nebo k Vánocům!
• Včetně uzávěru - při koupi našeho produktu získáte 4 lahvičky a doprovodné stříbrné uzávěry ve velikosti fi 31,5 x 18.

Švestky jsou vynikající v jakékoli podobě - syrové, jako džem i jako... slivovice! Jste příznivci tohoto domácího nápoje? Připravujete ho pro sebe a své blízké? Máme něco pro vás! Kvalitní, neobvykle tvarované 500 ml lahve z kvalitního průhledného skla jsou neodolatelnou nabídkou! Láhev se stříbrno-šedým potiskem, který se skládá z nápisu SLIVOVITZ a grafiky zobrazující švestky, je ideální pro stáčení tohoto ovocného destilátu na bázi vodky! Díky zaoblenému tvaru láhve, praktickému oušku a jedinečnému potisku na skle se láhev po naplnění domácí specialitou skvěle hodí jako dekorace baru i na sváteční stůl při setkáních s rodinou a přáteli. Domácí nápoj podávaný v takovém elegantním balení může být také fantastickým nápadem na netradiční dárek! Každá láhev je dodávána s odpovídajícím stříbrným uzávěrem, velikost 31,5 x 18.

Uvedená cena se vztahuje na 4 x láhev spolu s uzávěrem .

Upozornění!
Odstín skla se může mírně lišit v důsledku technologického procesu.
Lahve nedoporučujeme mýt v myčce nádobí - při ručním mytí je také nemyjte drsnou houbou!
Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem 2-barevný Slivovitz - 4 ks. | BROWIN, 631719 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem 2-barevný Slivovitz - 4 ks. | BROWIN, 631719 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy