Cena bez DPH: 126 Kč
Cena s DPH: 152 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 251 mm
objem: 0.5 l
materiál: sklo
váha: 0.341 kg
průměr: 70 mm
počet v sadě: 4 ks
EAN kód: 5904816007541

Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem Citronáda - 4 ks. | BROWIN, 631728 - Popis:

Milujete chuť limonády a rádi si ji připravujete doma? Postarejte se o dokonalé aranžmá svého domácího nápoje a zvolte si při stáčení naši láhev Lemonade - šťavnatá domácí limonáda s objemem 500 ml! Je vyrobena z bílého skla a zdobena dvoubarevným potiskem, takže se skvěle hodí jako barová dekorace i jako součást hostiny s rodinou a přáteli! Takto zabalený domácí nápoj je také perfektním nápadem na dárek! Sada obsahuje 4 kusy.

• Vysoce kvalitní - láhve z průhledného bílého skla - určené především k uchovávání lihovin na bázi vodky a zejména domácí limonády!
• Klasický tvar - láhev má objem 0,5 l, takže je velmi praktická a vypadá dobře při každé příležitosti.
• Dvoubarevný bílo-černý potisk s grafikou citronů a nápisem Lemonade - šťavnatá domácí limonáda dodává nápoji v této láhvi elegantní charakter. Při uchovávání limonády v takové sklenici se navíc už nemusíte starat o etikety!
• Perfektní dárek - sklenice s originálním potiskem naplněná domácím alkoholem je ideální jako dárek, ať už k návštěvě přátel, jmeninám nebo k Vánocům!
• Včetně uzávěrů - při koupi našeho produktu získáte lahvičky a přiložené černé uzávěry ve velikosti fi 28.

Žlutý, kyselý a velmi lahodný nápoj? Ano, řeč je o limonádě! Pokud jste fanoušky limonády, máme něco pro vás! Kvalitní klasické láhve s objemem 500 ml z kvalitního průhledného skla jsou neodolatelnou volbou! Láhev s originálním černobílým potiskem Lemonade - šťavnatá domácí a grafikou zobrazující citrony bude ideální při výrobě tohoto ovocného destilátu na bázi vodky!

Potisk bude vypadat obzvlášť dobře, když bude umístěn uvnitř láhve likéru šťavnatě žluté barvy. Díky tvaru láhve a jedinečnému vzoru potisku na skle se láhev naplněná domácí specialitou skvěle hodí jako dekorace do baru i na sváteční stůl při setkáních s rodinou a přáteli. Domácí nápoj podávaný v takovém elegantním balení může být také fantastickým nápadem na netradiční dárek! Každá láhev je dodávána s odpovídajícím černým uzávěrem ve velikosti fi 28.

Uvedená cena zahrnuje 4 x láhev spolu s uzávěrem .

Upozornění!
Lahve nedoporučujeme mýt v myčce nádobí. Při ručním mytí je však nemyjte drsnou houbou!
Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem Citronáda - 4 ks. | BROWIN, 631728 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev 500 ml s uzávěrem i potiskem Citronáda - 4 ks. | BROWIN, 631728 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy