Cena bez DPH: 126 Kč
Cena s DPH: 152 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 25-99 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.5 l
počet v sadě: 4 ks
EAN kód: 5904816009057

Láhev 500 ml s uzávěrem, potisk Kdoulovka 4 ks. | BROWIN, 631429 - Popis:

Vychutnejte si intenzivní a výraznou chuť kdoulí výrobou vlastního domácího likéru s jedinečnou vůní! Je bohatá na živiny, vitamíny a antioxidanty a nyní se může ještě lépe prezentovat v jedné z našich speciálně navržených lahví! Kdoulovka - lahodně aromatická! je vysoce kvalitní skleněná láhev s objemem 500 ml zdobená dvoubarevným potiskem.

Takto krásně zabalený domácí nápoj se stane nejen ozdobou baru a svátečního stolu, ale také perfektním nápadem na dárek! Pokud se rozhodnete pro koupi, obdržíte sadu 4 jedinečných lahví s uzávěry, které vám umožní stáčet až 2 litry domácí speciality!
• Vysoká kvalita - naše láhve jsou vyrobeny z průhledného bílého skla nejvyšší kvality, které zaručuje jejich trvanlivost a bezpečnost při skladování likérů na bázi vodky.
• Díky praktickému klasickému tvaru a objemu 0,5 l jsou lahve vhodnou volbou pro skladování a podávání lihovin, jako je domácí kdoule, ať už pro každodenní příležitosti, nebo pro zvláštní události.
• Jedinečná grafika - vyhrazený černobílý tisk s vyobrazením kdoule a nápisem: Kdoulovka - lahodně aromatická! dodává láhvi eleganci a jedinečnost, aniž by bylo nutné používat další etikety!
• Perfektní dárek - domácí likér nalitý do láhve s takovým originálním potiskem bude ideálním dárkem pro blízké a přátele u příležitosti jmenin, návštěv nebo svátků!
• Kompletní sada - výběrem lahví z této nabídky získáte sadu 4 kusů spolu s odpovídajícími černými víčky fi 28, která zajistí těsnost vašich výrobků!

Zde je nabídka pro všechny milovníky kdoule - lahodného, žlutého a kyselého likéru! Kvalitní klasické láhve s objemem 500 ml se připojují k naší nabídce! Lahve vyrobené ze špičkového průhledného skla jsou vhodné pro přípravu domácích nápojů na bázi vodky. Originální černobílý potisk kdoulovka - lahodně aromatický! a grafika zobrazující plody kdoule činí láhev mimořádně atraktivní a určenou zejména pro kdoulové výrobky.

Potisk se nejlépe projeví, když je láhev naplněna kdoulí - kontrastuje s její výraznou šťavnatou barvou. Takto zdobené sklo navíc již nevyžaduje dodatečné označení! Tvar láhve a jedinečný vzor potisku na skle z ní dělají skvělou dekoraci domácího baru nebo spíže, stejně jako jedinečný prvek na slavnostní tabuli! Použití těchto lahví bude také dobrým nápadem, pokud chcete někoho překvapit neobvyklým dárkem! Kdoule darovaná v takto elegantním balení potěší každého jubilanta i oslavence!

Uvedená cena se vztahuje na 4 láhve s odpovídajícími černými uzávěry, velikost fi 28.

Upozornění!
Lahvičky nedoporučujeme mýt v myčce nádobí. Při ručním mytí se vyvarujte používání ostrých houbiček!
Láhev 500 ml s uzávěrem, potisk Kdoulovka 4 ks. | BROWIN, 631429 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev 500 ml s uzávěrem, potisk Kdoulovka 4 ks. | BROWIN, 631429 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy