Cena bez DPH: 126 Kč
Cena s DPH: 152 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 25-99 ks
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
objem: 0.5 l
počet v sadě: 4 ks
EAN kód: 5904816009033

Láhev 500 ml s uzávěrem, potisk Višňovka 4 ks. | BROWIN, 631427 - Popis:

Milujete chuť domácí třešňové pálenky a rádi si ji připravujete doma? Postarejte se o dokonale propracovanou prezentaci tohoto jedinečného nápoje s našimi lahvemi s objemem 500 ml - višňovka - vyrobená z pecky. Jsou vyrobeny z průhledného skla a zdobeny krásným dvoubarevným potiskem, skvěle doplní sbírku ve vašem baru, dodají jedinečné kouzlo při setkáních s rodinou a přáteli a osvědčí se také jako originální dárek pro blízké!

• Vysoká kvalita - lahve jsou vyrobeny z průhledného bílého skla a jsou vhodné pro lihoviny na bázi vodky.
• Klasický design - láhev s objemem 0,5 l je velmi praktická a vypadá skvěle při každé příležitosti.
• Vhodné na višňovku - láhve speciálně určené na višňové výrobky. Jejich dvoubarevný bílý a černý potisk s grafikou ovoce a nápisem višňovka- z pecky dodává nápoji elegantní charakter. A co víc, při uchovávání višní v takové sklenici si nemusíte dělat starosti s etiketami!
• Ideální jako dárek - netradiční lahve s potiskem, naplněné domácím alkoholem, budou dokonalým dárkem pro přátele i rodinu.
• Kompletní sada - lahve se prodávají v sadě po 4 kusech spolu s dokonale sladěnými černými víčky velikosti fi 28.

Chcete si jedinečnou chuť a vůni třešní uchovat déle, a to nejen v podobě džemů a zavařenin? Vyrobte si vlastní domácí třešňovici! Pokud jste jejími velkými fanoušky, máme pro vás něco speciálního! Seznamte se s naší novinkou - kvalitními klasickými lahvemi s objemem 500 ml, vyrobenými z průhledného skla a opatřenými speciálními, vzduchotěsnými černými uzávěry s velikostí fi 28. Každá láhev byla ozdobena originálním černobílým potiskem třešňovice - z kamene a grafikou znázorňující ovoce. Sada takto rafinovaných lahví se bude skvěle prezentovat nejen při uchovávání domácích nápojů na bázi vodky, ale také přímo na svátečním stole! Díky potisku si navíc nemusíte dělat starosti s etiketováním výrobků!

Potisk vypadá obzvlášť působivě, když je láhev naplněna likérem ve svěží červené barvě. Domácí nápoj servírovaný v takovém stylovém balení je také skvělým nápadem na originální ručně vyráběný dárek! Obdarujte své blízké vlastní specialitou a staňte se domácím likérníkem!

Uvedená cena je za sadu čtyř lahví s víčky.

Upozornění!
Lahve nedoporučujeme mýt v myčce nádobí. Při ručním mytí nepoužívejte hrubé houbičky!
Láhev 500 ml s uzávěrem, potisk Višňovka 4 ks. | BROWIN, 631427 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev 500 ml s uzávěrem, potisk Višňovka 4 ks. | BROWIN, 631427 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy