Cena bez DPH: 321 Kč
Cena s DPH: 389 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Množství na skladě: 100 ks +
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 295 mm
objem: 0.75 l
váha: 0.42 kg
průměr: 75 mm
EAN kód: 5904816002478

Láhev na víno 750 ml + korek a uzávěr - 12 ks. | BROWIN, 631473 - Popis:

Sada 12 skleněných lahví na víno zelené barvy s objemem 0,75 l - Bordeaux se zátkami a smršťovacími uzávěry.

• Pro uskladnění 9 l vína - sada obsahuje 12 klasických zelených skleněných lahví s objemem 0,75 l pro uskladnění domácích vín.
• Dodává se se zátkou - lahve se dodávají s přírodními válcovitými aglomerovanými zátkami, které se používají k pevnému uzavření lahví s vínem.
• Součástí balení jsou smršťovací uzávěry - k lahvím se dodávají také černé smršťovací uzávěry s perforací, které kromě zdobení lahve také chrání víno před vzduchem.
• Pevný karton s příhradovou konstrukcí - láhve se prodávají v pevném kartonu z vícevrstvé vlnité lepenky s příhradovou konstrukcí, která chrání láhve před poškozením.
• Ekologický obal - kartonovou krabici můžete použít nejen k přepravě, ale také k uskladnění vína. Karton je plně recyklovatelná surovina.

Tato sada 12 lahví na víno je nezbytnou výbavou každého domácího vinaře. Do klasických lahví s objemem 750 ml se vám vejde až 9 l domácího vína.

Lahve jsou dodávány s odpovídajícími přírodními aglomerovanými válcovitými zátkami, které láhev pevně uzavřou. K jejich použití je zapotřebí vývrtka. Potřebné vybavení najdete zde.

Před zátkováním jednoduše ponořte zátky na přibližně 3 minuty do horké vody, aby byly poddajnější, což usnadní jejich umístění do láhve.

Je dobré zajistit zátky přiloženými smršťovacími uzávěry. Toto elegantní dokončení láhve domácího vína je nejen záležitostí dekorace, ale také dodatečnou ochranou nápoje před vniknutím vzduchu. Víno tak může déle zrát. Perforace na uzávěru zajišťuje jeho snadné odstranění před otevřením láhve.

Lahve na víno se zátkami a uzávěry se prodávají v robustní kartonové krabici s mřížkou. Kartonové přepážky oddělují jednotlivé láhve, takže jejich přeprava je bezpečná, máte jistotu, že se láhve nerozbijí.

Kartonová krabice je ekologický obal, který můžete použít nejen k přepravě lahví, ale také k jejich skladování. Když už krabici nebudete potřebovat, odevzdejte ji do sběrny papíru, karton je plně recyklovatelná surovina.
Láhev na víno 750 ml + korek a uzávěr - 12 ks. | BROWIN, 631473 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Láhev na víno 750 ml + korek a uzávěr - 12 ks. | BROWIN, 631473 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy