Cena bez DPH: 64 Kč
Cena s DPH: 78 Kč
Dostupnost: 14 dnů
Náklady za dopravu: od 139 Kč
V košíku

Jestli máte dotaz, kontaktujte nás!

+420 593 035 134 info@gastromania.cz Zákaznický servis je vám k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00.
Informace:
výška 110 mm
objem: 0.04 l
váha: 0.0463 kg
průměr: 33 mm
EAN kód: 5904816017519

Esence s dubovou příchutí 40 ml | BROWIN, 404420 - Popis:

• Dubová příchuť a aroma - milujete ochucené nápoje? Toto dochucovadlo je přímo pro Vás! Chutný drink s výrazným aromatem dubu připravený pomocí něj zmizí ze stolu rychleji, než byste čekali! Naštěstí pro vás máme dobrou zprávu - jeho příprava je jednodušší, než si myslíte!
• Ze dne na den - smíchejte svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s esencí, nechte 24 hodin a... hotovo! Jednoduché, rychlé a chutné!
• Na 4 litry - lahvička chuťové esence o objemu 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 litrů nápoje, který si zamilují všichni Vaši známí!
• Výhodné balení - Nechcete připravovat tak velké množství nápoje?Lahvička se speciálně vyřezávanými prohlubněmi Vám umožní jednoduše odměřit 10ml porci esence, která bude stačit na 1 L alkoholu!
• Bez konzervantů - takže si můžete být jisti, že při přípravě svých domácích alkoholických nápojů nepřidáváte zbytečné přísady!

Neočekávání hosté a prázdný bar? Máme na to řešení! Seznamte se s naší chuťovou esencí s výrazným dubovým aroma! Toto dochucovadlo Vám umožní snadno připravit chutný nápoj za pouhých 24 hodin! Vše, co musíte udělat, je smíchat svůj oblíbený vysokoprocentní nápoj s odpovídajícím množstvím esence a poté nechat 24 hodin odležet. Lahvička 40 ml Vám vystačí na přípravu až 4 L nápoje, a pohodlné drážky v lahvičce umožňují dávkovat esenci v menších porcích. Výrobek neobsahuje konzervační látky!

Jak používat chuťovou esenci / dochucovadlo s příchutí dubu?
Nalijte 4 litry vysokoprocentního alkoholu (40-45% čisté vodky) do nádoby a následně přidejte chuťovou esenci. Vše dobře promíchejte. Nápoj odstavte alespoň na 24 hodin*. Nápoj je hotov! Na zdraví!
*Pro dosažení nejlepšího chuťového a aromatického účinku doporučujeme nápoj s esencí konzumovat cca po týdnu.

Pro přípravu menších porcí nápojů - použijte prohlubně na láhvi, umožňující odměřit 10 ml esence, tedy porci na 1 L nápoje!

Složení: glycerin, aroma, voda, regulátor kyselosti: kyselina citronová; glyceryl triacetát.
Esence s dubovou příchutí 40 ml | BROWIN, 404420 - Recenze:
Pouze zákazníci, kteří si dané zboží zakoupili mohou přidat recenzi.
Esence s dubovou příchutí 40 ml | BROWIN, 404420 - Vrácení a reklamace:

V případě, že zakoupené zboží vám z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, jako spotřebitel, jej můžete vrátit do 14 dnů ode dne zakoupení. Vrácení zboží se řídí článkem 5. našich obchodních podmínek. Doporučujeme vyplnit formulář který lze stáhnout v níže uvedeném odkaze a zaslat ho spolu se zbožím na naší provozní adresu. Výměna zboží na jiné je rovněž možná. Doporučujeme se před odstoupením nebo výměnou domluvit s naším obchodním oddělením. V případě reklamace zboží vyplňte reklamační formulář který je pod odkazem níže.

Reklamační formulář

Formulář pro odstoupení od smlouvy